Surt el segon conte d’en Jaumet, «El misteri de les fonts encantades»

La presentació es farà aquest dissabte 2 de desembre a les cinc de la tarda al Centre Sociocultural

El capgròs Jaumet és fill dels gegants de Sant Joan les Fonts Roser i Joan.
El capgròs Jaumet és fill dels gegants de Sant Joan les Fonts Roser i Joan. | @santjoanfontsaj.
Redacció
29 de novembre del 2017
Actualitzat a les 9:15h
L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts publica El misteri de les fonts encantades, el segon llibre de la col·lecció "Els contes d’en Jaumet", dedicada al capgròs del poble. La història ha estat escrita per Helena Dorca i Maria Vidal i il·lustrat per Vidal Rubió.

El llibre s'adreça a infants de 6 a 12 anys. En aquesta nova aventura, en Jaumet anirà a conèixer algunes fonts del nostre municipi. La intenció de les autores és poder explicar a cada conte un indret diferent de Sant Joan les Fonts.

En Jaumet va néixer l’any 2004 i és fill dels gegants de Sant Joan les Fonts: la Roser i en Joan. L’embaràs de la geganta va ser tot un esdeveniment, ja que poques vegades ha passat que una figura de la faràndula es quedi embarassada i tingui un capgròs. En Jaumet duu un vestit blau cel i un pitet blanc, com si fos un nadó de mesos.

La presentació del conte es farà el dissabte 2 de desembre a les cinc de la tarda, al Centre Sociocultural de Sant Joan les Fonts, a càrrec de Dolors Arqué, i comptarà amb la presència d’en Jaumet i les autores del llibre que en signaran exemplars.

En el transcurs de l’acte es durà a terme el lliurament de premis del Concurs de Postals Hivernals de l’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts.
 

Coberta del nou llibre sobre el capgròs Jaumet que es presentarà aquest dissabte. Foto: @santjoanfontsaj