Nadal 2017

Dissabte al Teatre Principal d'Olot, circ de Nadal inclusiu i tallers de franc

Hi representaran «Mur», del Circ Vermut i del Circ Bombeta

per Redacció, Olot | 28 de novembre de 2017 a les 12:04 |
«Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny», recull el lema de Mur. | @Camaleonica-Produccions.
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dissabte, 2 de desembre, al Teatre Principal d’Olot, la companyia maratonina Camaleònica Produccions representaran Mur, un espectacle inclusiu de Circ Vermut i Circ Bombeta amb artistes amb diverses capacitats dalt l’escenari. El circ de Nadal està organitzat conjuntament amb La Coordinadora, que destaquen que aquest és un muntatge apte per a tothom, siguin quines siguin les seves capacitats.
 

Mur és una performance visual, circense, amb música en directe i molt, molt d’humor. A través de l’arquitectura efímera, nou artistes treballen conjuntament per destruir un mur i edificar un món nou. Un espectacle integrador que reflexiona sobre les limitacions –físiques i mentals– i la capacitat humana de sobreposar-s'hi. “Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny”, recull el lema de Mur.
 

Al matí s’organitzen tallers de circ gratuïts oberts a tothom. No és necessària cap inscripció prèvia per participar-hi, només cal apropar-se a La Carbonera entre les 11.30 i les 13.30 h.
 

Les entrades per Mur valen 15, 12, 10 i 3 euros (10, 8, 5 i 3 euros per als menors de 12 anys) i es poden comprar al Teatre Principal, a Can Trincheria i a www.olotcultura.cat.
 

 

Participació