La Unió Esportiva Olot se solidaritza amb l’ANC i Òmnium Cultural

L'entitat esportiva mantindrà una invitació a l’Estadi Municipal als dos presidents empresonats i deixarà dos seients buits amb el llaç groc en senyal de protesta i solidaritat

L'equip de l'UE Olot durant un entrenament al camp municipal.
L'equip de l'UE Olot durant un entrenament al camp municipal. | @UEO1921
24 de novembre del 2017
Actualitzat a les 10:30h
La Unió Esportiva Olot va dirigir la setmana passada una carta a les agrupacions locals de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural tot convidant als seus presidents empresonats a l’Estadi Municipal.

Aquesta invitació continuarà vigent mentre Jordi Sánchez i Jordi Cuixart restin a la presó i com a acte simbòlic deixaran dos llaços grocs en dues cadires buides a la llotja. Aquest és, segons l'entitat esportiva, "el nostre humil gest com a forma de protesta davant de la injusta i greu situació que estan patint".

L'UE Olot desitja que "tot plegat aw solucioni ben aviat i que els presidents puguin tornar amb les seves famílies". Iguament, l'UEO reafirma els valors de la llibertat d’expressió, els drets democràtics i la tolerància zero a la violència i a la repressió.

Aquest diumenge l'equip s'enfronta al Mallorca i al camp ja hi haurà les dues cadires buides amb el llaç groc en senyal de protesta i solidaritat.
Arxivat a