Joan Pera i Ytuquepintas a la 3a edició del TAP de les Planes d'Hostoles

Joan Pera amb «Capri», el «Florido Pensil», «Somnis de sorra», una rèplica del Sismogra d'Olot i la companyia local del Jonquer amb l'obra «Toc Toc» seran al TAP 2018 | Entre gener i maig es farà un dos per un amb les entrades per potenciar els espectacles de companyies amateurs

El batlle de les PLanes d'Hostoles, Eduard Llorà, i el regidor de Cultura, Joan Soler, han presentat el TAP 2018.
El batlle de les PLanes d'Hostoles, Eduard Llorà, i el regidor de Cultura, Joan Soler, han presentat el TAP 2018. | @aj_planes
Redacció
22 de novembre del 2017
Actualitzat el 26 de novembre a les 21:22h
Aquest mati s’ha presentat la tercera edició del TAP, el cicle de Teatre Amateur i Professional de les Planes d'Hostoles que tindrà lloc entre els mesos de gener i maig. El batlle, Eduard Llorà, ha explicat que “l’espectacle Somnis de sorra forma part de la programació cultural infantil i juvenil que es presentarà en els propers dies a la comarca i que es vol que cada cap de setmana hi hagi un espectacle per aquest tipus de públic”.

Una de les novetats d’aquesta tercera edició, tal i com ha explicat el regidor de cultura, Joan Soler “és el dos per un en entrades, on d’aquesta manera es vol aconseguir un ple absolut en tots els espectacles programats”. Soler, ha afegit que “un any més el cicle s’ha adherit a les rèpliques del Sismògraf acollint un dels seus espectacles el dia 14 d’abril, abans però es podrà veure el 20 de gener l’obra Capri, de Joan Pera, i el mes de febrer serà el torn de la companyia tarragonina Teatr’era que representarà El Florido Pensil".

El regidor de cultura, ha comentat que “veient l’èxit que va tenir l’espectacle infantil de l’edició anterior, aquest any s’ha apostat per un espectacle que no deixarà ningú indiferent, seran els Somnis de sorra de la companyia Ytuquepintas, que es podran veure el dissabte 24 de març”.

El grup local del Barri del Jonquer coincidint amb la seva festa, el mes de maig, tancarà aquesta tercera edició amb l’obra Toc Toc.

Les entrades anticipades per a cada funció es poden comprar a les oficines de l’Ajuntament, a la Llibreria Serra i a l’Estanc Merceria Irene.

Finalment el batlle, Eduard Llorà, ha afegit que abans de la representació del Florido Pensil es donarà a conèixer la programació del centenari de l’Escola Municipal (1918-2018).