L'Ideal-OJG bufa avui a Olot les espelmes del cinquè aniversari

La gestió d’aquest espai i dels projectes que s’hi generen és compartida entre el personal tècnic i dinamitzador del Consell Comarcal (Garrotxa Jove) i l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot (IMEJO)

Just ara fa cinc anys d'aquesta fotografia, quan es va inaugurar l'Ideal-OJG a Olot per als joves de la comarca.
Just ara fa cinc anys d'aquesta fotografia, quan es va inaugurar l'Ideal-OJG a Olot per als joves de la comarca. | @olotuit.
Redacció
17 de novembre del 2017
Actualitzat a les 10:32h
Tot va començar quan el novembre de 2012 es va cedir l’Espai Ideal als joves com a lloc de trobada, de servei i com a base per a les accions i projectes de joventut a la ciutat. Més endavant, el març de 2015, l’Ideal també es convertiria en la seu de l’Oficina Jove de la Garrotxa i agafaria, també, abast comarcal. Durant aquests anys de trajectòria, l’Ideal-OJG s’ha convertit en un espai de referència, conegut i concorregut pels joves de la ciutat i de la comarca.
 
Per celebrar aquest cinquè aniversari, avui a partir de les 18:30 h, els joves podran participar en un campionat de 3 en ratlla gegant i es podran veure fotografies de les activitats i projectes que s’han fet des de l’obertura de l’espai. Finalment, es farà una exhibició d’afrodance, es bufaran les espelmes i la regidora de Joventut d’Olot, Mar Roca, tancarà l’acte.
 
La gestió d’aquest espai i dels projectes que s’hi generen és compartida entre el personal tècnic i dinamitzador del Consell Comarcal (Garrotxa Jove) i l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot (IMEJO).
 
L’Ideal-OJG és un punt de referència, una finestra única, per a qualsevol tràmit, gestió, dubte o necessitat d'informació i orientació dels joves a partir de 12 anys. També, és el centre vertebrador i generador de les propostes i les accions de joventut a partir de les demandes i propostes fetes per part dels joves de tota la comarca.
 

Cartell de celebració i convocatòria del cinquè aniversari de l'Ideal-OJG.