L'Orígens 2017 també es viu a la ciutat d’Olot amb tot d'activitats prèvies

Entres d'altres, la 33a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa, un sopar als Cines Olot o l'exposició «Som gent de profit» al pati de l'Hospital

Fins al 3 de desembre ja es pot visitar l’exposició «Som gent de profit», sobre els malbaratament d'aliments, al pati de l'Hospital.
Fins al 3 de desembre ja es pot visitar l’exposició «Som gent de profit», sobre els malbaratament d'aliments, al pati de l'Hospital. | @olotuit.
Redacció
15 de novembre del 2017
Actualitzat el 17 de novembre a les 11:41h
El 25 i 26 de novembre, el Recinte Firal d’Olot es tornarà a omplir de productors d’arreu del territori amb la celebració de la sisena edició d’Orígens, la Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya. L'Orígens, però, també ha previst diverses activitats a la ciutat durant els dies de la fira i els previs.
 
Un any més Cines Olot i El Celler organitzen una sessió de Gastrocine amb un sopar de montaditos amb DO dins la sala de cinema i la projecció de la pel·lícula alemanya Kebab connection d’Anno Saul. Serà el dijous 23 de novembre a les 20.30 h. L’entrada té un preu de 12 €.
 
Durant tot el cap de setmana també hi haurà un trenet que circularà del recinte firal al centre de la ciutat. Serà gratuït amb l’entrada de la fira i sense entrada tindrà el cost d’1 €. El dissabte circularà d’11 a 14 h i de 16 a 20 h i el diumenge d’11 a 14 h.
 
D’altra banda, Cuina Volcànica i l’Associació d'Hostalatge de la Garrotxa organitzen novament la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa que arriba a la 33a edició. Es poden consultar tots els menús i restaurants participants fins el 26 de novembre a www.garrotxahostalatge.cat
 
Fins al 3 de desembre, també, ja es pot visitar l’exposició "Som gent de profit" al pati de l'Hospital, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, l’Agència de Residus de Catalunya i l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Olot. Aquesta exposició té per objectiu conscienciar la població del malbaratament d’aliments, tant a nivell de diners invertits a produir-los com pel que fa als recursos naturals desaprofitats.

Per arribar al públic familiar també s’ha complementat aquesta exposició amb un taller per a la mainada que tindrà lloc el dissabte 18 de novembre de 17 a 18 hores i el diumenge 19 de novembre d’11 a 12 hores al mateix pati de l’Hospital.
 
Arxivat a