Participació ciutadana

La Vall d'en Bas vol definir com serà la participació ciutadana al municipi

Dijous 23 de novembre, a les 19.30h, Can Trona acollirà una sessió de treball per definir-ne els eixos vertebradors

per Redacció, Vall d'en Bas | 15 de novembre de 2017 a les 08:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Auditori de l'edifici de Can Trona, a la Vall d'en Bas, acollirà una sessió de treball per definir els eixos vertebradors de la participació ciutadana. Foto: Andreu Oliveras


El pròxim dijous, 23 de novembre, a les 19.30h, Can Trona acollirà una sessió de treball per definir els eixos vertebradors de la participació al municipi de la Vall d'en Bas, que aplega els pobles de Joanetes, Sant Esteve d’en Bas, els Hostalets d'en Bas, el Mallol, la Pinya, Puigpardines i Sant Privat d’en Bas.


La sessió, d’una hora de durada, s’iniciarà amb una breu exposició dels conceptes claus del Reglament de participació ciutadana aprovat al ple del passat 31 d’octubre de 2017, i que actualment es troba en exposició pública. Seguidament, les persones assistents podran debatre, en petits grups, sobre els mecanismes i processos de participació que s’haurien de desenvolupar des de la política municipal.

Es convida a totes les veïnes i veïns del municipi, representants d’entitats i d’associacions i persones interessades a participar-hi, per poder definir conjuntament quin és el model de les polítiques participatives que s’han de desplegar al territori.

 

 

Participació