Maià de Montcal acull diumenge un acte en memòria d'Ernest Lluch

L'organitza el Grup Soscialista d'Olot i tindrà lloc al cementiri municipal, amb la participació, entre d'altres, de la seva filla Eulàlia, i de Miquel Iceta

Redacció
14 de novembre del 2017
Actualitzat a les 10:20h
El PSC i Maià de Montcal homenatgen novament Ernest Lluch.
El PSC i Maià de Montcal homenatgen novament Ernest Lluch. | Adrià Costa.
Aquest pròxim diumenge, 19 de novembre, a les 12 del migdia, el cementiri de Maià de Montcal (Garrotxa) acollirà un acte en memòria d'Ernest Lluch (1937-2000), que va ser víctima, el 21 de novembre de 2000, d'un atemptat mortal al garatge de casa seva, a Barcelona, reivindicat per l'anomenat Comando Barcelona d'ETA. Fou enterrat, justament, al cementiri de la població garrotxina, en el nínxol 174, població on tenia una casa de vacances.

L'acte, organitzat pel Grup Socialista d'Olot, comptarà amb les intervencions de Quim Llach, patró de la Fundació Ernest Lluch; Albert Bramon, primer secretari del PSC a la Garrotxa; Marc Lamuà, primer secretari del PSC a les comarques gironines; Eulàlia Lluch, filla d'Ernest Lluch; i Miquel Iceta, primer secretari del PSC. Durant l'homenatge, Joan Bramon Mora interpretarà unes peces de música.

Els organitzadors preguen de confirmar-ne l'assistència via telèfon (972 212 608) o bé via correu electrònic ([email protected]).
 

Cartell de la convocatòria a l'acte en memòria d'Ernest Lluch aquest diumenge 19 de novembre.