Drets dels infants

El Consorci d'Acció Social organitza una formació sobre drets humans

Sota el títol de «Manual Petit Compass», una brúixola per viure els drets humans», es tracta d'endinsar els participants en els drets dels infants

per Redacció, Olot | 13 de novembre de 2017 a les 10:53 |
Quan coneixen els seus drets, els infants poden denunciar i rebutjar millor els abusos. | CASG.
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Des del Consorci d'Acció Social de la Garrotxa,conjuntament amb l'Associació d'educadors i educadores en drets humans (AHEAD) organitza, aquest pròxim dissabte 25 de novembre, una formació gratuïta  sota el títol de Manual Petit Compass, una brúixola per viure els drets humans. Aquest manual, editat pel Consell d'Europa i traduït al català per aquesta entitat, és l'adaptació del Manual Compass, guia que utilitzen molts països a nivell mundial per treballar qüestions com el gènere, la discriminació, la interculturalitat, la participació infantil,  el racisme o els drets amb diferents franges d'edat, sobretot infants i joves.

 
Aquesta formació permetrà a les persones que hi participin familiaritzar-se amb l'educació en drets humans (EDH), explorar el concepte drets humans i drets dels infants, conèixer les temàtiques que engloba el manual i viure algunes de les 40 fitxes d'activitats que recull aquest document per treballar  de manera pràctica i vivencial les diferents temàtiques.

 
La formació tindrà una durada de 8 hores (de 10h a 14h / 16h a 20h) i l'impartirà l'associació AHEAD . Les inscripcions són obertes fins el 22 de novembre a mteixido@casg.cat o bé al 972 26 66 44.

 
A més dels coneixements i de l'experiència, les persones participants obtindran un certificat d'assistència, un Manual Petit Compass i podran entrar a formar part de la comunitat educativa virtual.
 

 

Participació