Olot acull de nou «El Més Petit de Tots», el festival per a infants de 0 a 5 anys

Les arts escèniques per als més petits de la casa arriben els dies 18 i 19 de novembre amb propostes pensades expressament per a ells

«El secret de la Nanna», de la companyia de Teatre Anna Roca, farà les delícies dels més menuts a la plaça del Teatre.
«El secret de la Nanna», de la companyia de Teatre Anna Roca, farà les delícies dels més menuts a la plaça del Teatre. | Olot Cultura.
Redacció
13 de novembre del 2017
Actualitzat el 16 de novembre a les 10:39h
Torna el festival El Més Petit de Tots, amb propostes d’arts escèniques pensades per als nens de 0 a 5 anys. El festival es proposa acompanyar els infants en el desenvolupament de l’esperit crític i el sentit comú a través de les arts escèniques. Per això cerca la complicitat d’artistes d’arreu del món que exploren nous llenguatges i disciplines i, també, convida el públic a descobrir una nova manera de viure.
 
El Més Petit de Tots se celebra a dotze teatres d’arreu de Catalunya. A Olot tindrà lloc els dies 18 i 19 de novembre i s’hi podran veure tres propostes: els espectacles El secret de la Nanna!, de la companyia de Teatre Anna Roca, Akari, de la cia. DA.TE Danza, i la instal·lació Nius, d’Imaginart.
 
El secret de la Nanna!, de la companyia de Teatre Anna Roca

Dissabte 18 de novembre, (11, 11.30, 12, 16.30, 17 i 17.30 h), plaça del Teatre

La Companyia de Teatre Anna Roca presenta a Olot el seu darrer espectacle. Es tracta d’un conte que es desplega en un camió. La protagonista, la Nanna, acompanyarà el públic en el descobriment de tot un món fantàstic dins la caixa del seu camió.

Aforament molt reduït. Durada: 10 minuts.

Preu: 4 euros. Inclou l’entrada a la instal·lació “Nius”, a la qual es pot accedir abans o després de la funció El secret de la Nanna!

Venda d’entrades.

Akari, de la companyis DA.TE Danza

Diumenge 19 de novembre, 17 h, Teatre Principal d’Olot

Akari vol dir llum en japonès i aquest espectacle és la nova producció de la companyia andalusa DA.TE Danza que, de la mà d'Omar Meza, investiga les propietats de la llum i la seva particular forma de viatjar per l’aire. La llum, la penombra, l’ombra i la foscor. A través de la dansa, la llum interior de cadascú de nosaltres brilla de forma especial i única.
 
Arxivat a