L'UE Olot fa fora els dos entrenadors pels mals resultats que arrossega

En l’últim partit de Martín Posse a la banqueta, el club garrotxí trenca la ratxa de derrotes i es reparteix els punts amb el Villarreal B

Tot i el baló d'oxigen de l'empat d'ahir amb el Villareal, la Unió Esportiva Olot ha destituït els dos entrenadors de l'equip.
Tot i el baló d'oxigen de l'empat d'ahir amb el Villareal, la Unió Esportiva Olot ha destituït els dos entrenadors de l'equip. | UE Olot.
Redacció
13 de novembre del 2017
Actualitzat a les 9:30h
La Unió Esportiva Olot ha fet oficial la destitució dels entrenadors Martín Posse i Pablo Rotchen, una decisió dura i dolorosa que s'han vist obligats a prendre exclusivament arran dels mals resultats i la dinàmica negativa en la qual està immers l’equip.

El club agraeix, "de tot cor, la professionalitat, la voluntat i el compromís de Posse i Rotchen en els mesos que han estat dirigint la plantilla, que ha mostrat orgull, caràcter i una identitat pròpia en tot moment". En les properes hores s'anunciarà el nom del nou tècnic, amb què se cercarà un revulsiu per a capgirar la situació a la classificació.

En l’últim partit de Martín Posse a la banqueta aquest diumenge, la Unió Esportiva Olot trenca la ratxa de derrotes i es reparteix els punts amb el Villarreal B, tercer classificat del grup i farcit de joves talents amb ganes de menjar-se el món. Els olotins van controlar els rampells del submarí groc i van disposar d’arribades destacades per decantar la balança. Porteria a zero i punt de fe per creure en els objectius i viatjar a Formentera amb l’autoestima més alta. L’Estadi es va omplir ahir amb 1.300 espectadors clavats

 
Arxivat a