Anna Barnadas i Lluís Amat, candidats de la Garrotxa d'ERC per al 21D

Tots dos candidats van ser escollits al Congrés Comarcal del partit celebrat el passat dia 7 de novembre

Anna Barnadas, portaveu d'ERC a l'Ajuntament d'Olot, i Lluís Amat, batlle de la Vall d'en Bas per la Vall Plural, seran els candidats de la Garrotxa del partit republicà a les llistes de les eleccions del 21D.
Anna Barnadas, portaveu d'ERC a l'Ajuntament d'Olot, i Lluís Amat, batlle de la Vall d'en Bas per la Vall Plural, seran els candidats de la Garrotxa del partit republicà a les llistes de les eleccions del 21D. | @ERColot
Redacció
12 de novembre del 2017
Actualitzat a les 10:13h
El passat dimarts dia 7 octubre es va realitzar el Congrés Comarcal de la Garrotxa d'Esquerra Republicana de Catalunya per escollir els candidats que han de formar part de la llista de les eleccions del 21 de desembre (21D).

El congrés, on podien participar tots els militants d'Esquerra Republicana de Catalunya a la Garrotxa, va escollir com a candidats el batlle de la Vall d'en Bas, Lluís Amat Batalla, i la portaveu d'ERC a l'Ajuntament d'Olot, Anna Barnadas López.
 
Tots dos candidats van ser escollits per una gran majoria dels vots del Congrés. Anna Barnadas és militant d'ERC i Lluís Amat és independent per la Vall Plural, que va sostreure la batllia a CiU en les darreres eleccions municipals.