Fins a 22 autocars surten de la Garrotxa cap a la marxa de Barcelona

S'hi encabiran unes 1.300 persones, a banda dels qui han organitzat cotxes particulars, per fer-hi sentir la veu de la comarca per la llibertat dels presos polítics, el retorn del Govern a l'exili i la defensa de la República

Els 22 autocars procedents de la Garrotxa cap a la concetració al carrer de laMarina ja han sortit d'Olot.
Els 22 autocars procedents de la Garrotxa cap a la concetració al carrer de laMarina ja han sortit d'Olot. | @olotelevisio
11 de novembre del 2017
Actualitzat a les 15:48h
L'ANC i Òmium a la Garrotxa han aconseguit organitzar en un temps record fins a 22 autocars per acudir aquesta tarda de dissabte a la que es percep, des d'aquests organitzacions a nivell nacional, com la que serà la gran manifestació a Barcelona per reclamar la llibertat dels presos polítics, el retorn del Govern a l'exili i la defensa de la República.

Altrament, també molts garrotxins s'ha. organitzat de forma autònoma i acudiran a la marxa del carrer de la Marina amb cotxes particulars, especialment des de la Vall d'en Bas, ja que ja no hi havia més autocars per poder llogar.
 

Els olotins van encendre ahir les llums per la dignitat convocats pel festival Lluèrnia. Foto: @unitsxsantfeliu


Durant tot aquest darrer període repressiu a tot Catalunya, la comarca no ha parat de mobilitzar-se massivament, com va tornar a demostrar ahir en la concentració convocada pels organitzadors del festival del foc i de la llum, Lluèrnia, que tot i haver-se suspès va voler que tots els olotins s'apleguessin a 2/4 de 8 del vespre a la plaça Major d'Olot «en senyal de protesta per la repressió que estem patint i per exigir l’alliberament d’aquells que són injustament a la presó».