Obres al Firal

Els treballs de remodelació del Firal comencen avui al centre del passeig d'en Blay

S'habilitarà una zona de càrrega i descàrrega al mig del passeig | El batlle demana disculpes per les molèsties que s'ocasionen, però el "premi serà un gran Firal"

per Redacció , Olot, 9 de novembre de 2017 a les 12:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El batlle d'Olot ha anunciat aquest matí la nova fase d'obres de remodelació del Firal. Foto: Martí Albesa.


Durant la compareixença d'aquest matí del batlle d'Olot –en què ha anunciat del trencament del pacte de govern amb el PSC–, Mia Corominas també ha informat de l'entrada en una nova fase de les obres de remodelació del firal, al passeig d'en Blay i els entorn, en què, entre d'altres actuacions, s'habilitarà una zona de càrrega i descàrrega al mig del passeig per facilitar el proveïment dels comerços en aquest zona.


El batlle ha demanat disculpes per les molèsties que les obres puguin ocasionar, per bé que ha afirmat que al final el "premi serà un gran Firal".
 

Les diverses afectacions de les obres del Firal, que es començaran a executar a partir d'avui mateix. Foto: @olotuit.

Les obres, que es començaran a executar des d'avui mateix, seguint els colors del mapa, són les que segueixen:Sector 1 (Firal petit i zona adjacent al teatre)

Obres a executar:

-            Obra civil serveis (sanejament, electricitat, fibra òptica).
-            Obra civil contenidors de deixalles soterrats.
-            Sistema antiarrels arbrat.
-            Soleres de formigó escales.
-            Moviments de terres.

Sector 2 (calçades sud i nord del passeig, costat Sant Esteve)

Obres a executar
Es treballa a les dues calçades laterals sud i nord del Firal, a les voreres i a la major part del passeig central.
-            Enderrocs i moviments de terres voreres i passeig central.
-            Execució de serveis en calçada i voreres sud
-            Execució de serveis en calçada i voreres nord
 
Sector 3 (calçades sud i nord del passeig a la part alta)
 
Obres a executar:
Es treballa a les dues calçades laterals sud i nord del Firal, a les voreres, no es treballa a la part del passeig central.
-            Execució de serveis en calçada i voreres sud
-            Execució de serveis en calçada i voreres nord

La circulació serà oberta permanentment entre el Firalet i el carrer del Roser (en vermell). La resta de calçades romandran tancades al trànsit, exceptuant l'accés i sortida de l’aparcament del teatre que es farà segons necessitats d'obra, en vial delimitat a l'interior del sector 1 (en blau), o per calçada sud del Firal (en verd).

S'habilitarà l'espai central del passeig (en fucsia) per a l’accés de vehicles de càrrega i descàrrega. La circulació de vianants es garantirà a voreres i al centre del passeig.

Quan es realitzin els serveis de les voreres es realitzarà un pas peatonal pel passeig central, amb passos a les entrades dels edificis.

L’Ajuntament d’Olot demana disculpes de forma anticipada per les molèsties que les obres puguin ocasionar. En cas de dubtes o qualsevol incidència poseu-vos en contacte amb l’Àrea d'Infraestructures i Urbanisme al 972 279 125 o bé a la Policia Municipal 972 279 133.

 

Participació