VÍDEO La Garrotxa s'atura i es mobilitza per tallar l'autopista AP 7

L'arribada de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra al tall fet a la sortida 4, a l'alçada de Borrassà, crea moments de tensió entre els centenars de concentrats coordinats per l'ADL Garrotxa

El tall a l'AP 7 a l'alçada de Borrassà es fa en coordinació entre l'ADL Garrotxa i els CDR de les comarques gironines.
El tall a l'AP 7 a l'alçada de Borrassà es fa en coordinació entre l'ADL Garrotxa i els CDR de les comarques gironines. | @ADLGarrotxa
08 de novembre del 2017
Actualitzat el 13 de novembre a les 9:34h

Des de dos quarts de set matí centenars de cotxes convocats per l'Assemblea per la Defensa de la Llibertat de la Garrotxa (ADL) han sortit d'Olot per desplaçar-se cap a l'AP 7 i en coordinació amb els CDR de les comarques gironines han col·lapsat aquesta via de comunicació a la sortida 4, a l'alçada de Borrassà.

Cap a dos quarts de deu del matí han arribat diversos efectius de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra i en aquests moments hi ha molta tensió entre els concentrats, davant la possibilitat que es produeixin càrregues de la policia.

L'ADL Garrotxa ha fet una crida a donar suport a aquest tall a l'AP7 a l'alçada de Borrassà, tot recordant als possibles participants que evitin la N II i passin per la N 260.
 

Més de cent vehicles han sortit a dos quarts de set del matí d'Olot per anar a tallar l'AP 7. Foto: @CUPNordOriental