Elèctrica Curós millora el subministrament elèctric a Santa Pau

Per a millorar la qualitat del subministrament a la zona de La Cot i Santa Margarita

Els treballs han consistit en la substitució dels conductors de línia i els suports de fusta per altres de formigó i torres metàl·liques.
Els treballs han consistit en la substitució dels conductors de línia i els suports de fusta per altres de formigó i torres metàl·liques. | Curós.
Redacció
07 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:32h
Elèctrica Curós ha completat recentment les obres de reforma d’una línia elèctrica aèria d’alta tensió al sector de La Cot, a Santa Pau. Les obres, que han suposat una inversió de 160.000 euros, s’han executat en dues fases i han permès millorar la qualitat del subministrament a la zona de La Cot i Santa Margarita. Les obres estan incloses al Pla d’Inversions anual de millores a la xarxa de distribució.

Els treballs han consistit en la substitució dels conductors de línia i els suports de fusta per altres de formigó i torres metàl·liques. En total, s’han retirat 49 suports de fusta i 6 de formigó armat i s’han instal·lat 26 torres metàl·liques i 4 suports de formigó amb una longitud total de línia de 3.619 metres. A més, s’han pintat tots els suports de color fosc per integrar-los a l’entorn.

A banda de millorar la qualitat del subministrament, les obres han permès atendre les demandes d’alguns pagesos de la zona retirant suports situats dins els camps i situant-los als marges dels mateixos amb l’objectiu de facilitar les tasques de conreu.

La línia elèctrica té el seu origen al nucli de Santa Pau i alimenta cinc centres de transformació, amb un total d’uns 90 clients d'aquest entorn rural.