El Petit Format: teatre de prop amb 10 espectacles del 22 al 26 de novembre

Molts dels espectacles es representen en espais no convencionals d'Olot, que també aposta pel públic més familiar amb dues propostes per als més petits.

La presentació d'El Petit Format es va fer a la botiga Can Batet, del carrer de Sant Rafael d'Olot, amb la presència dels actors Joan Martí i Anna Aumatell, i del regidor de Cultura de l'Ajuntament, Josep Berga
La presentació d'El Petit Format es va fer a la botiga Can Batet, del carrer de Sant Rafael d'Olot, amb la presència dels actors Joan Martí i Anna Aumatell, i del regidor de Cultura de l'Ajuntament, Josep Berga | Martí Albesa.
Redacció
22 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:58h
 

Els muntatges es representaran en teatres i espais tant singulars de la ciutat com la Pastisseria Cacau, l’Església de Sant Ferriol, el Cafè Art Fontanella o un pis particular. Foto: Martí Albesa.


Aquest matí s'ha presentat a la botiga Can Batet, al carrer de Sant Rafel, la III Mostra de teatre El Petit Format d'Olot, que se celebrarà del 22 al 26 de novembre a la ciutat. L'acte ha estat conduït pel regidor de cultura de l'Ajuntament, Josep Berga i per dos dels membres de de l'organització, de la companyia Una Càpsula de Teatre, l'actriu Anna Aumatell i l'actor Joan Martí.

En aquesta tercera edició de la mostra El Petit Format programa deu espectacles del 22 al 26 de novembre, la majoria dels quals es representaran en teatres i espais tant singulars de la ciutat com la Pastisseria Cacau, l’Església de Sant Ferriol, el Cafè Art Fontanella o un pis particular, que, per les seves característiques, ajudaran a aconseguir l’essència d’aquest projecte. Així doncs, enguany les representacions es duran a terme en 7 espais escènics diversos, comptant aquests indrets citats anteriorment i afegint-hi l’espai Núria Social, el Teatre Principal i l’Orfeó Popular Olotí.

La primera de les propostes serà l’obra Fairfly, de la companyia La Calòrica, que acumula tres nominacions als premis Butaca i es representarà el 22 de novembre. També destaca l’obra de microteatre de només 20 minuts Homenatge, dels mallorquins Aflel Teatre, que va guanyar el festival Píndoles l’any passat i Un obús al Cor, de La Perla 29.

La programació es completa amb Circo Submarino, Premi del Jurat Internacional a la Fira de Titelles de Lleida; Vernissatge, de la companyia La Trama; Menut Cabaret, de Sola & Tully; i Comiat, de Cametes Teatre. La mostra també aposta pels espectacles locals com L’estranya parella, de la companyia La juguesca que es farà en un pis particular d’Olot o Això no és vida, de la companyia Sal i Pebre, que es farà als pisos tutelats de la plaça Balmes i de l’edifici Parc Nou.

El Petit Format també aposta pel públic més familiar amb dues propostes pels més petits. Per una banda portaran l’obra infantil El Llop i les Tres Cabretes, de la companyia Murmuri (contes amb llum), es podrà veure a les diferents escoles d’Olot. Per l’altra, El diumenge a la tarda es representarà Dins la panxa del llop al Teatre Principal, en col·laboració amb Rialles.

La mostra de teatre El Petit Format és organitzada per l’associació olotina Una càpsula de Teatre i compta amb la col·laboració de diverses entitats i associacions de la ciutat. El regidor de Cultura, Josep Berga, ha destacat com en només tres anys la mostra s’ha fet gran i ha omplert un buit que hi havia a la ciutat pel que fa al teatre més intimista.

Les entrades ja són a la venda i es poden adquirir a través de les taquilles del Teatre Principal i a Can Trincheria o al web de la mostra. Els preus dels espectacles també són de “petit format” i oscil·len entre els 3€ i els 12€, tot tenint en compte, també, que es duran a terme algunes representacions gratuïtes.
 
Arxivat a