L'Assemblea per la Defensa de la Llibertat de la Garrotxa s'estén arreu

Avui fa assemblees obertes a Besalú, Castellfollit de la Roca, les Planes d'Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Sant Joan les Fonts i la Vall de Llierca | L'ANC i Òmnium organitzen autocars per anar a la manifestació de l'11 de novembre a Barcelona

Els cartells en defensa de la República i per la llibertat dels presos polítics es pengen arreu, com es pot veure en aquests penjats a Pocafarina (Sant Privat d'en Bas).
Els cartells en defensa de la República i per la llibertat dels presos polítics es pengen arreu, com es pot veure en aquests penjats a Pocafarina (Sant Privat d'en Bas). | Xavier Borràs.
06 de novembre del 2017
Actualitzat a les 9:13h

La Garrotxa continua mobilitzada, cm es pot veure en aquesta foto d'un taller de cartes als presos polítics que es va fer aquest dissabte a Besalú. Foto: @angelTolsanas


Després de la multitudinària assemblea que va celebrar l'Assemblea per la Defensa de la Llibertat de la Garrotxa (ADL) –el nom que ha pres a la comarca el CDR– el passat divendres, en acabat de la gran concentració que es va fer davant l'Ajuntament d'Olot, avui dilluns, 6 de novembre es faran sengles assembles populars arreu del territori garrotxí.

Les poblacions concernides són Besalú, Castellfollit de la Roca, les Planes d'Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Sant Joan les Fonts i Argelaguer (Vall de Llierca), tal com es pot veure en aquest tuit de l'ADL: