La Garrotxa es concentrarà a Besalú per donar suport als encausats

Es farà a les 19:00 h a la plaça de Sant Pere, davant el Monestir | El fet que Lluís Guinó, batlle de la vila, sigui a més vicepresident del Parlament de Catalunya, ha estat fonamental en la decisió

Lluís Guinó, batlle de Besalú i vicepresident primer del Parlament, també encausat per la justícia espanyola, és l'únic diputat garrotxí a la Cambra catalana.
Lluís Guinó, batlle de Besalú i vicepresident primer del Parlament, també encausat per la justícia espanyola, és l'únic diputat garrotxí a la Cambra catalana. | Martí Albesa.
Redacció
02 de novembre del 2017
Actualitzat a les 14:04h
Per acord de les institucions, forces polítiques, entitats i moviments socials la comarca de la Garrotxa, seguint la crida nacional de l'ANC, Òmnium Cultural i Crida per la Democràcia, és convoca els garrotxins i garrotxines que puguin i vulguin donar suport al Govern i al president Puigdemont i a la Mesa del Parlament, també encausada, a concentrar-se a Besalú aquesta tarda, a les set, a la plaça de Sant Pere, davant el Monestir.

El fet que Lluís Guinó –encausat per la justícia espanyola–, batlle de la vila, sigui a més vicepresident primer del Parlament de Catalunya, i l'únic diputat garrotxí a la Cambra catalana, ha estat fonamental en la decisió de fer la concentració avui a Besalú.

Durant tot el matí, a partir de migdia, han estat moltes les concentracions fetes davant dels ajuntaments i llocs de treball de la Garrotxa. Per a mostra, alguns botons.

Olot Centre comarcal de la Garrotxa La Vall d'en Bas