Olot inicia una campanya per fer conèixer el teixit comercial de la ciutat

L’Associació de Comerciants d’Olot obre aquest dijous 2 de novembre la campanya «Acolor»,amb els comerços associats dividits en 8 categories, cadascuna amb un color diferent, i descomptes i regals per a tothom

El president de l’ACO, Jordi Rovira, ha explicat en què consisteix la campanya que comença aquest dijous.
El president de l’ACO, Jordi Rovira, ha explicat en què consisteix la campanya que comença aquest dijous. | @olotuit.
Redacció
30 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 16:36h
Acolor és la campanya que aquest mes de novembre organitza l’Associació de Comerciants d’Olot. S’obre aquest dijous 2 de novembre i s’adreça als ciutadans d’Olot i també a les persones que al llarg de l’any visiten la ciutat. El seu objectiu és donar a conèixer l’àmplia oferta comercial de la ciutat per fer-la més coneguda i atractiva a tothom.
 
Per aconseguir aquest objectiu, l’ACO ha dividit els comerços associats en 8 categories, cadascuna amb un color diferent. Les persones que vagin a comprar a un dels  establiments associats rebran una butlleta de color aleatori (diferent del color corresponent a la seva categoria) que els permetrà obtenir descomptes i regals. D’aquesta manera s’evita que s’entreguin butlletes d’un mateix sector. Per exemple: si les joieries tenen el color vermell, podran lliurar els set colors restants, tret del vermell.
 
Un cop el client tingui la butlleta amb el color corresponent, podrà intercanviar-la per vals de descompte o bé regals. Haurà de fer-ne entrega els dissabtes 4, 11, 18 i 25 de novembre a la Plaça Rector Ferrer (davant l’església de Sant Esteve), de 10,30h a 13,30h i de 17,30 h a 20,30h. Hi haurà 8 urnes corresponents a cada color, on podran triar a l’atzar el val corresponent (descomptes/regals que fa cada establiment).
 
La campanya començarà el 2 de novembre fins al 25 de novembre. El val serà bescanviable al comerç corresponent des del moment que s’obtingui fins al 15 de desembre.
 
 
Col·laboració amb el Club Tennis Taula
 

Des de el Club Tennis Taula Olot es va demanar la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Olot amb la campanya solidària de Mans Unides – Campanya contra la fam. A partir d’ara a diferents comerços associats a l’ACO es podran trobar les tasses de la iniciativa solidàries de les dues entitats i que es podran comprar a un preu de 5€. Els diners recollits amb la venda de les tasses es destinaran íntegrament a Mans Unides.
 
Com en altres campanyes solidàries,  l’Associació de Comerciants d’Olot demana als seus associats col·laborar i aprofitar els espais de comerç per donar a conèixer aquestes iniciatives solidaries.
 

Els diners recollits amb la venda de les tasses solidàries, en acord entre l'Acolot i el Club Tennis Taula, es destinaran íntegrament a Mans Unides Foto: @olotuit.

Arxivat a