Obre al públic el nou espai de serveis del volcà Montsacopa a Olot

Aquest divendres i durant tot el cap de setmana es podran veure les millores fetes al fort i descobrir el nou espai de restauració El Fortí

El Fortí, la nova proposta de restauració, es podrà visitar igualment durant to el cap de setmana, per bé que no començarà a oferir servei fins al pròxim.
El Fortí, la nova proposta de restauració, es podrà visitar igualment durant to el cap de setmana, per bé que no començarà a oferir servei fins al pròxim. | Martí Albesa.
Redacció
27 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 14:33h

Durant tot el cap de setmana es podrà visitar i gaudir del nou espai al volcà Montsacopa. Foto: Martí Albesa.


Aquest divendres 27 d’octubre s’obre el nou espai de serveis del volcà Montsacopa. A partir de les cinc de la tarda es podran veure les millores realitzades al fort i descobrir el nou espai de restauració, El Fortí.
 
Coincidint amb l’obertura del nou espai de serveis del Montsacopa, aquest cap de setmana es podrà gaudir d’experiències volcàniques en 3D: aquest divendres 27 d’octubre de 17 a 20 h i dissabte 28 i diumenge 29 d’octubre d’11 a 14 h i de 15 a 19 h. A més de veure les instal·lacions també es podrà descobrir la història de Sant Francesc a través d’un vídeo en 3600 en format 3D i experimentar la realitat virtual amb la cadira rotatòria Whiplash com si se sobrevolés el Montsacopa.
 
Tot i que aquest divendres ja s’obre al públic, el nou-bar restaurant El Fortí del volcà Montsacopa estarà a ple rendiment a partir del cap de setmana vinent. Totalment integrat amb l’entorn, oferirà un servei de bar al llarg del dia i disposarà d’una carta de restaurant per a dinar i sopar durant tot el caps de setmana i festius.
 

Interior del nou servei de restauració, El Fortí, al volcà Montsacopa. Foto: Martí Albesa.

Arxivat a