Unanimitat al ple de les Preses contra l'aplicació de l'article 155

També s'ha aprovat condemnar la violència exercida l'1-O i l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, a més d'exigir-ne l'alliberament immediat

El ple extraordinari de l'Ajuntament de les Preses ha aprovat les tres mocions relatives al procés d'independència que viu Catalunya.
El ple extraordinari de l'Ajuntament de les Preses ha aprovat les tres mocions relatives al procés d'independència que viu Catalunya. | @lespreses_cat.
Redacció
25 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 22:08h
En el ple extraordinari celebrat aquest vespre a les 21:00 h, l'Ajuntament de les Preses ha aprovat per unanimitat les tres mocions promogudes per l'AMI (Associació de Municipis per la Independència) i l'ACM (Associació Catalana de Municipis), és a dir, la moció de rebuig a la violència emprada per la policia espanyola el dia 1 d'octubre de 2017; la moció de denuncia a la manca de separació de poders a l'Estat espanyol i interessant la posada en llibertat dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez i d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i la moció per aturar la suspensió de l'autonomia de Catalunya que demà aprovarà el Senat espanyol a través de l'aplicació de l'article 155.

El ple de l'Ajuntament, de què alcalde Pere Vila, és format per sis regidors del PDeCAT i 3 regidors d'Esquerra Republicana de Catalunya.


 
Arxivat a