Del 22 al 26 de novembre arriba la mostra de teatre El Petit Format a Olot

Aquesta tercera edició, organitzada per l’associació Una Càpsula de Teatre, s'amplia un dia més i aposta per nous espais escènics originals

Redacció
25 d'octubre del 2017
Actualitzat el 27 d'octubre a la 1:58h
«Vernissatge», de Václav Havel –una de les obres ofertes a la mostra–, es podrà veure el 23 de novembre a l'Orfeó Popular Olotí de la mà del La Trama.
«Vernissatge», de Václav Havel –una de les obres ofertes a la mostra–, es podrà veure el 23 de novembre a l'Orfeó Popular Olotí de la mà del La Trama. | @elpetitformat.
Enguany, el festival d’arts escèniques El Petit Format ampliarà un dia més la mostra, incorporant-hi el dimecres, i tindrà lloc del 22 al 26 de novembre a Olot. Enguany comptarà amb 10 espectacles programats de companyies amb procedència tan diverses com Múrcia o Mallorca, passant per Girona i Barcelona.

Fa unes setmanes que les entrades es van posar a la venda i ja s’han exhaurit les de dos espectacles: Menut Cabaret i una sessió d’Homenatge. Tota l'organització està molt satisfeta amb la consolidació que està prenent la mostra i el salt quantitatiu, tant en dies com en nombre d’espectacles.

El Petit Format continua amb el tarannà de les edicions passades, oferint espectacles amb una atmosfera intima, utilitzant espais de representació reduïts i originals o espectacles mini-malistes amb un aforament més ampli, amb l’objectiu de cercar la proximitat entre l’actor i l’espectador.

La major part de les sessions tindrà lloc en teatres i espais escènics no convencionals, que per les seves característiques, ajudaran a aconseguir l’essència del projecte; una església, una botiga, un pis particular o per exemple l’Art Cafè Teatre, situat al carrer de Fontanella, on es farà una obra de microteatre anomenada Homenatge, de la companyia Aflel Teatre, i que consisteix en una peça de teatre breu, de quinze minuts, amb un públic molt limitat, que tindrà lloc de les 16h a les 19h a cada hora en punt. L’entrada, que té un cost de 3€, inclou consumició –queden localitats per a les tres últimes funcions.

Serà la primera vegada que es programa una obra de microteatre en aquest festival d’arts escèniques i també la primera vegada que es fa un espectacle d’aquestes característiques a Olot. La programació compta, també, amb espectacles familiars, comèdies, obres de diverses temàtiques i sessions golfes.

Les entrades ja són a la venda i es poden adquirir a través de les taquilles del Teatre Principal i a Can Trincheria o al web de la mostra. Els preus dels espectacles també són de “petit format” i os-cil·len entre els 3€ i els 12€, tot tenint en compte, també, que es duran a terme algunes representacions gratuïtes.

 
Arxivat a