La 3a Setmana de l'Emprenedoria vol fer visibles les noves iniciatives empresarials

Tindrà lloc del 20 al 24 de novembre, empresa DinàmiG (Agència d'Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa)

La regidora d’Ocupació, Nuri Zambrano, amb el president de l’Associació de Joves Empresaris, Joan Plana, i el representant del Cercle Euram Jordi Favà han donat els detalls de l’activitat.
La regidora d’Ocupació, Nuri Zambrano, amb el president de l’Associació de Joves Empresaris, Joan Plana, i el representant del Cercle Euram Jordi Favà han donat els detalls de l’activitat. | @olotuit.
Redacció
23 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:08h
En el que es porta d’any, des de DinàmiG s’han fet 364 atencions a 255 persones que han demanat informació o bé consultes sobre temes relacionats amb l’emprenedoria. En tot l’any 2016 van ser 465 les atencions realitzades a 354 persones que van passar pel servei. Majoritàriament les persones ateses viuen a Olot, tenen entre 26 i 45 anys i estudis superiors, segons dades recollides de les atencions realitzades entre els anys 2010 i 2016. Hi hagut un canvi en els darrers anys respecte a la situació laboral de les persones ateses, abans del 2014 majoritàriament eren aturades i des de llavors la majoria són persones en actiu que volen emprendre un negoci propi.

Per donar visibilitat a les iniciatives que es creen i generar un entorn favorable i acollidor a les persones que tenen iniciatives emprenedores, el proper mes de novembre es realitzarà la 3a edició de la Setmana de l’Emprenedoria, amb un lleuger increment de les activitats de l’any anterior. La iniciativa va començar el 2015  molt bona acollida i va  comptar amb 13 activitats programades , passant a aquest 2017 que s’han programat 20 activitats, amb les quals s’espera superar amb escreix la xifra de persones participants durant la setmana.

Aquesta setmana de l’emprenedoria s’organitza conjuntament amb el Consell Comarcal de la Garrotxa i les associacions empresarials Joves Empresaris de la Garrotxa i el Cercle EURAM. Es compta també amb el suport de la Diputació de Girona, Cambra de Comerç i  Olot Televisió com a mitjà col·laborador.

Del 20 al 24 de novembre, les activitats programades són de diferents tipus i temàtiques com tallers d’innovació, noves formes de finançament amb els Bussiness Angels, es parlarà de  l’experiència d’emprendre amb perspectiva de dona, màrqueting, s’explicaran els avantatges del coworking, de les cooperatives, com tractar el tema de la propietat intel·lectual i les xarxes socials les Eines TIC, i la llei de les segones oportunitats entre altres.

Com a novetat d’aquesta edició hi haurà un taller d’Innovació Disruptiva per a joves estudiants a càrrec de Xavier Verdaguer, fundador del Centre d’Innovació Imagine a Silicon Valley i soci fundador de l’acceleradora Conector.com entre d’altres, i es programa dins el Petit Format, una obra de teatre FAIRFLY, de la companyia la Calòrica  que proposa una comèdia que fa una paròdia del boom emprenedor.

La Setmana s’inaugurarà el dia 20 de novembre a les 19.30h a Can Trincheria amb la participació de Joan Sala, un jove emprenedor, estudiant d’Olot, guanyador de l’Audi Creativity Challenge Spain 2017 que juntament amb dos companys ha fundat Wherever You Want, una plataforma que permet gaudir de concerts a distància. A l’entrada de l’edifici hi haurà l’exposició “L’art d’emprendre” que es podrà visitar fins al 26 de novembre.

La Setmana de l’Emprenedoria finalitzarà amb una jornada de networking/Speed Dating  que donarà a conèixer l’activitat de les empreses a la comarca i es comptarà amb la ponència de Cristòbal Colon, fundador de la Fageda , dins l’acte de lliurament de la 5ª Edició dels Premis 100% Emprenedors (divendres 24 de novembre a les 19 h a la Sala El Torín).

Amb aquesta nova edició de la Setmana de l’Emprenedoria forma part de l’ecosistema emprenedor que pretén afavorir el desenvolupament de noves activitats econòmiques i la generació d’eines i recursos per la millora i creixement de les existents.  Les activitats estan obertes a tothom. Per a més informació i programa detallat podeu consultar la pàgina web empresa.dinamig.cat o bé trucant a DinàmiG, al 972 260152. Ext.1.
 


 
Arxivat a