Xavier Puigvert obre el cicle de conferències «Històries d’Olot», d’ERC

Aquesta nova iniciativa sobre la història de la ciutat tindrà format anual en coincidència amb la cita de Sant Lluc

 Xavier Puigvert durant la seva conferència «Breu Història d’Olot» a Can Trincheria.
Xavier Puigvert durant la seva conferència «Breu Història d’Olot» a Can Trincheria. | @ERCOlot.
Redacció
18 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:45h
 

ERC Olot també va participar a l’homenatge que el partit va fer al president Companys aquest passat diumenge a Olot. Foto: @ERCOlot


Can Trincheria es va omplir aquest passat diumenge al migdia per escoltar la conferència de l’historiador i arxiver de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa Xavier Puigvert "Breu Història d’Olot", la primera xerrada del cicle "Històries d’Olot", impulsat per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

Puigvert va fer un recorregut històric a partir de deu fets rellevants per a la seva evolució. Van acompanyar-lo a la presentació el diputat al Congrés per Esquerra Republicana Joan Olòriz i la portaveu d’ERC Olot Anna Barnadas.

Amb aquest nou cicle de conferències, que serà de format anual, el partit republicà vol contribuir a la difusió de la història de la ciutat, tot coincidint amb una data assenyalada com Sant Lluc.

Abans de la xerrada el diputat Joan Olòriz també va participar a l’homenatge que el partit va fer al president Companys, en coincidència amb el 77è aniversari del seu assassinat, al memorial que Olot li va dedicar a la Plaça del Cementiri.

 
Arxivat a