La Garrotxa es mobilitza per reclamar la llibertat immediata dels Jordis

En la majoria de poblacions s'han fet concentracions aquest migdia davant dels ajuntaments i de les empreses | S'organitzen multitud de transports per anar a la manifestació a Barcelona, per bé que per a qui no hi pugui anar l'ADL Garrotxa convoca a les 20:00 h davant l'Ajuntament d'Olot

A migdia més de 200 persones s'han concentrat davant de l'Ajuntament d'Olot en protesta pels empresonaments dels Jordis.
A migdia més de 200 persones s'han concentrat davant de l'Ajuntament d'Olot en protesta pels empresonaments dels Jordis. | Martí Albesa.
Redacció
17 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:22h

El batlle d'Olot, Josep Maria Corominas, ha fet la lectura del manifest conjunt de l'AMI en l'acte de concentració. Foto: Martí Albesa.


En la majoria de poblacions de la comarca de la Garrotxa s'han fet concentracions aquest migdia davant dels ajuntaments i de les empreses per escoltar el manifest conjunt de l'AMI (Associació de Municipis per la Independència) i clamar per la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, els Jordis, presidents de l'ANC i d'Òmnium Cultural respectivament, empresonats des de la passada nit a Madrid per ordre de l'Audiència Nacional per presumpte delicte de sedició.

Des de diverses poblacions de la comarca, s'organitzen multitud de transports per anar a la manifestació a Barcelona aquest vespre a les vuit, tant amb vehicles particulars com llogant autobusos, per bé que qui no hi pugui anar l'Assemblea per la Defensa de la Llibertat de la Garrotxa ha demanat de concentrar-se a les 20:00 h davant l'Ajuntament d'Olot.

A Olot (com es pot veure en aquest vídeo de @TVOlot):A la Vall d'en BasA Sant Jaume de Llierca


A Sant Joan les FontsA les Preses