La Producció Nacional de Dansa inicia la gira catalana aquesta setmana a Olot

El divendres 20 d’octubre, a les 21 h, es representaran al Teatre Principal els espectacles «L’estol» i «Many», de Roser López Espinosa i Thomas Noone | El dijous s’ha programat una xerrada-assaig oberta a tothom.

Un assaig d'una de les obres de la Producció Nacional de Dansa que es presenta aquest divendres a Olot.
Un assaig d'una de les obres de la Producció Nacional de Dansa que es presenta aquest divendres a Olot. | Alfred Mauve.
Redacció
16 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:41h
La Producció Nacional de Dansa inicia la gira per tot Catalunya aquesta setmana a Olot. Els coreògrafs Roser López Espinosa i Thomas Noone presenten divendres a les 21 h un doble programa amb L’estol i Many, una peça de gran format escènic amb més de vuit ballarins dalt l’escenari.

A L’estol, Roser López Espinosa pren com a partida el fascinant viatge de migració de les aus i el desig de volar. Es tracta d’un viatge en grup que ens parla de l’animalitat del cos i del moviment, de l’esforç i la resistència, la bellesa i l’esperit de llibertat. Thomas Noone es fixa en el moviment i organització del grup a Many. Una lluita de l’individu vers el grup per destacar o desaparèixer entre la massa.

Les entrades valen 12, 10, 8 i 5 euros i es poden comprar a través del web d’Olot Cultura o presencialment a les taquilles del Teatre Principal d’Olot i a Can Trincheria.

Abans, el dijous 19 d’octubre a les 20 h, tothom qui ho desitgi podrà entrar gratuïtament a l’assaig del muntatge i formular preguntes als coreògrafs. 5 cèntims de...en cru. Dansa en procés és un assaig-xerrada que tindrà lloc al Teatre Principal d’Olot.

La PND és un projecte de país per visibilitzar, compartir i apropar a públics més amplis els creadors catalans. Es va estrenar al Mercat de les Flors de Barcelona i ara inicia a Olot la gira per 18 ciutats de Catalunya. El projecte és una de les mesures establertes al Pla d’Impuls de la Dansa 2016-2017, promogut pel Departament de Cultura per al desenvolupament del sector.

 
Arxivat a