Les entitats de l'economia solidària també celebren Sant Lluc a Olot

L'Ecoxarxa Garrotxa, l'Associació de Naturalistes i Ecologistes, Som Mobilitat, Resilience Earth coorganitzen amb el Consorci d'Acció Social una Fira i Festa d'Entitats a la plaça Major durant tot el cap de setmana

Les entitats de l'economia social i solidària de la Garrotxa ens proposen un seguit d'activitats i tallers des d'una perspectiva transformadora.
Les entitats de l'economia social i solidària de la Garrotxa ens proposen un seguit d'activitats i tallers des d'una perspectiva transformadora. | @Anegarrotxa
13 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:54h
Les entitats de l'economia social i solidària de la Garrotxa –L'Ecoxarxa Garrotxa, l'Associació de Naturalistes i Ecologistes, Som Mobilitat, Resilience Earth– organitzen, en el marc de la Fira de Sant Lluc d'Olot, tot un seguit d'activitats durant el cap de setmana a la placá Major, on hi faran Fira d'entitats i Festa, i que tindrà un dels seus punts culminants dissabte amb un seguit de conferències i tallers sota el títol genèric de "Xup-xup d’economia i ecologia".

El Xup-xup d'ecnomia i ecologia ve farcit de propostes alternatives als temps de crisi.


Programa del Xup-xup d’economia i ecologia

— 16:00h. Què és l’Economia Social i Solidària. Presentació d’una nova visió de relació amb l’economia, on al centre no l’ocupa el capital, sinó les persones. A càrrec d’Ecoxarxa Garrotxa.
— 16:30h: Taller participatiu sobre “Resiliència Organitzacional“, un gir en el percebre, relacionar-te i formar part de les organitzacions. A càrrec de  Resilience.Earth, SCCL
— 17:00h:  Una aposta per la mobiitat sostenible, elèctrica i compartida. Inici de la campanya social per a la compra de vehícles elèctrics compartits a la Garrotxa. A càrrec de l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa i Som Mobilitat.
— 17:30h: Espai Obert per a la interacció, presentació i debat d’entitats i/o associacions amb ganes de participar i/o col·laborar en el xup-xup d’economia i ecologia.

Tanmateix, durant tot el cap de setmana hi haurà moltes altres activitats per conèixer de primera mà aquestes altres formes de viure allunyades del control de l'estat i del capital. Vegeu-ne el programa aquí sota mateix.
 

 
Arxivat a