Com avancen les obres al Firal?

Previsió sobre l'agençament de millora del Passeig Miquel Blay

Les obres de remodelació del Firal avancen a bon ritme.
Les obres de remodelació del Firal avancen a bon ritme. | Xavier Borràs.
Redacció
13 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:39h

Plànol de la previsió d'obres previstes de reurbanització del passeig de Miquel Blay. Foto: @olotuit.


L'Ajuntament d'Olot informa de la previsió d'obres que, amb motiu de la reurbanització de Passeig Miquel Blay, es portaran a terme aquestes properes setmanes.

SECTOR 1 (Firal petit i zona adjacent al Teatre):

Obres a executar:
-    Obra civil serveis (sanejament, electricitat, fibra òptica).
-    Enderrocs i moviments de terres lateral Teatre per obra centre transformació.

SECTOR 2 (calçades sud i nord del passeig costat Sant Esteve):

Obres a executar:
Es treballa a les dues calçades laterals sud i nord del Firal, a l'inici del mes no es treballa a les voreres, al finalitzar el mes es treballarà a la vorera sud.

La part central del passeig no queda afectada per l'obra exceptuant el pas de serveis entre les dues calçades davant de la casa Gaietà Vila.
-    Enderrocs i moviments de terres
-    Execució de serveis en calçada sud
-    Execució de serveis en calçada nord
-    Inici de serveis en vorera sud.
-    Creuament passeig.

ACCÉS VEINAL I CÀRREGA I DESCÀRREGA

La circulació serà oberta permanentment entre el Firalet i el carrer del Roser (senyalitzat en vermell a la imatge superior). La resta de calçades romandran tancades al trànsit, exceptuant l'accés i sortida de l’aparcament del teatre que es farà segons necessitats d'obra, en vial delimitat a l'interior del sector 1 (en blau ), o per calçada sud del Firal (en verd).

S'habilitarà l'espai central del passeig (en fúcsia) per a l’accés de vehicles de càrrega i descàrrega. La circulació de vianants es garantirà a voreres i al centre del passeig.
Quan es realitzin els serveis de les voreres es realitzarà un pas peatonal pel passeig central, amb passos a les entrades dels edificis.

L’Ajuntament d’Olot demana disculpes de forma anticipada per les molèsties que les obres us puguin ocasionar. En cas de dubtes o qualsevol incidència poseu-vos en contacte amb l’Àrea de Infraestructures i Urbanisme al 972 279 125 o bé a la Policia Municipal 972 279 133.
Arxivat a