Iniciatives d'àmbit social

Vint mil euros per al menjador social, els tallers de memòria i l’Espai Cosidor

L'Obra Social de l'entitat i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa signen un conveni de col·laboració destinat a aquestes tres iniciatives d’àmbit social

per Redacció, Olot | 13 d'octubre de 2017 a les 09:17 |
Instantània de la signatura del conveni a càrrec de la directora de l’Àrea de Negoci Garrotxa-Ripollès de CaixaBank, Montse Benítez, i l’alcalde d’Olot i president del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, Josep M. Corominas, amb l’assistència de Carles Juanola, responsable de Banca d’Institucions i del regidor de Benestar Social de l’Ajuntament d’Olot, Josep Berga. | @olotuit
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i “la Caixa” han signat un conveni de col·laboració destinat a tres iniciatives d’àmbit social. L’Obra Social “la Caixa” es compromet a fer una aportació de 20.000 euros per contribuir al funcionament del menjador social d’Olot, els tallers de memòria per a gent gran i l’Espai Cosidor.  

La directora de l’Àrea de Negoci Garrotxa-Ripollès de CaixaBank, Montse Benítez, i l’alcalde d’Olot i president del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, Josep M. Corominas, han signat un conveni de col·laboració per al menjador social d’Olot. Amb aquest acord, l’Obra Social “la Caixa” destinarà 13.000 euros al Consorci d’Acció Social per tal de col•laborar en els diferents serveis que es presten des del menjador social.


Situat a l’Avinguda Girona d’Olot, el menjador proporciona àpats a persones amb greus necessitats socials per tal d’assegurar una alimentació bàsica, una dieta equilibrada i, a la vegada, oferir-los un espai de relació. Des del centre també s’ofereix servei de bugaderia i dutxa als usuaris que, per algun raó, no poden fer-ho al seu domicili. L’Ajuntament d’Olot i el Dipsalut -a través del programa Salut i Crisi- assumeixen el finançament del centre, durant el 2016, ha atès un total de 39 usuaris i han servit prop de 4.300 àpats.

D’acord amb el conveni signat amb el Consorci d’Acció Social, l’Obra Social “la Caixa” col·laborarà en dos projectes més de l’àmbit social. D’una banda, destinarà 6.000 euros als tallers de memòria per a la gent gran, fet que permetrà abaratir l’import que han d’assumir els participants. I de l’altra, aportarà 1.000 euros per a l’Espai Cosidor, l’espai de relació i d’intercanvi en temes de costura del barri de Sant Miquel.

 

 

Participació