Més de 150 nens i joves comencen el curs a l’Esbart Marboleny de les Preses

Marboleny Escola, Marboleny Jove i Cos de Dansa van donar el tret de sortida a la temporada el passat dimecres 4 d’octubre | L’esbart ofereix un mes de prova gratuït per a tots aquells curiosos que vulguin provar la dansa d’arrel tradicional

Si voleu conèixer l'Esbart Marboleny res millor que veure'l aquests dies durant la celebració de la Gala de les Preses.
Si voleu conèixer l'Esbart Marboleny res millor que veure'l aquests dies durant la celebració de la Gala de les Preses. | @marboleny
Redacció
12 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 9:30h
El passat dimecres 4 d'octubre va començar un nou curs a l’Esbart Marboleny de les Preses, enguany amb un dia de retard del previst, ja que l’entitat es va adherir a l’aturada general del dia 3. Més de 150 nens i joves ja s’han inscrit a la nova temporada que per onzena vegada es realitzarà a l’Espai de dansa d’arrel tradicional del poble. El curs es va iniciar per a tots els grups, Marboleny Escola, Marboleny Jove i el Cos de Dansa.

Precisament, durant la festa major de la Gala de les Preses l'Esbart Marboleny farà diverses actuacions i aquest 12 d'octubre el podreu veure en el Ball de Cintes.

Destaca enguany, dins de Marboleny Escola, la creació d’un nou grup per a nens i nenes de P4. Un grup que introduirà els infants al món de la dansa mitjançant jocs i activitats de manera que, alhora que aprenen dansa tradicional, adquireixen expressivitat corporal i aptituds rítmiques (música, moviment i coordinació) sense oblidar la diversió i la promoció de valors bàsics com el respecte i la companyonia. Durant el curs, a més, es realitzen altres activitats de lleure que contribueixen al desenvolupament personal dels infants.
 

Enguany, dins de Marboleny Escola, es crea un nou grup per a nens i nenes de P4, que introduirà els infants al món de la dansa. Foto: @marboleny


Horaris de Marboleny Escola el curs 2017-2018:

•    P4 Lluna - Dimarts de 18 a 19 h
•    P5 i 1r Sol - Dimecres de 18 a 19 h
•    2n i 3r Cascavells - Dijous de 18 a 19 h
•    4t i 5è Espardenyes - Dijous de 18 a 19 h
•    6è i 1r ESO Esclops - Dimarts de 17.30 a 19 h
•    2n i 3r ESO Bastons - Dimarts de 19 a 20.30 h

Per tal d’arribar a més públic, Marboleny convida tothom a provar la dansa d’arrel tradicional de forma gratuïta durant el mes d’octubre. Una manera genial de conèixer altres infants i d’aprendre a relacionar-se tot ballant i participant a les diferents activitats que omplen el calendari de l’entitat cada temporada. El període d'inscripcions continua obert a marboleny@marboleny.cat o al 972 693 485.

Finalitza la temporada 2016-2017

Amb l’inici del curs donem per tancada la temporada 2016-2017 que aquest estiu ens ha deixat moments magnífics amb la participació dels grups Esclops i Bastons de Marboleny Escola, Marboleny Jove i Cos de Dansa al festival de Grècia, al País Basc, a Múrcia i a València, en què els infants i joves han conviscut i compartit les danses que han après durant el curs, tot promovent la cultura dels països catalans.

 
Arxivat a