Fins a 45 persones participen a l'Speed Dating d’aquest dimecres a Olot

En una jornada de selecció de professionals per a supermercats

Tot i que una vuitantena de persones va inscriure’s a l’Speed Dating, el procés de selecció ha permès que 45 candidats participessin de la jornada.
Tot i que una vuitantena de persones va inscriure’s a l’Speed Dating, el procés de selecció ha permès que 45 candidats participessin de la jornada. | Ajuntament.
Redacció
11 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:27h
La presentació de la jornada a les empreses ha obert l’Speed Dating dedicat al sector dels supermercats. Des de l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG s’ha explicat als responsables de les 5 empreses que s’han apuntat a l’Speed Dating (Mercadona, Gros Mercat, Carrefour, Ametller Origen i Consum) el funcionament de la jornada, que se celebra aquest matí a la Sala El Torín i que compta amb 45 participants.

Tot i que una vuitantena de persones va inscriure’s a l’Speed Dating, 66 van presentar-se aquest dilluns al procés de selecció que ha permès que aquest matí 45 candidats participessin de la jornada. Tots ells han pogut presentar el seu currículum per optar a treballar en un supermercat. Personal de caixa, reposició, basar i frescos (carnisseria, peixateria, fruiteria i forn) han estat els perfils més demanats per les empreses que s’han apuntat a l’Speed Dating, organitzat per l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG.  

El regidor de Promoció Econòmica Estanis Vayreda ha explicat que “els bons resultats de les jornades anteriors, ens va fer decidir a organitzar l’Speed Dating d’avui dedicat al sector dels supermercats després de la petició que ells mateixos ens van fer arribar a l’Àrea d’Ocupació”. El sector tècnic industrial, l’hostaleria i les activitats turístiques han estat els anteriors Speed Dating organitzats per DinamiG. Veient els bons resultats obtinguts fins al moment –a les anteriors jornades es va comptar amb un total de 49 empreses, 105 candidats i s’han formalitzat 17 contractacions- s’ha impulsat una nova jornada, la d’aquest dimecres, per donar resposta a la necessitat del sector dels supermercats de trobar professionals per als seus centres d’Olot. “Hem de vist que l’Speed Dating és una bona manera de posar en contacte empreses i treballadors estalviant-los temps: els candidats en un únic matí tenen l’oportunitat de parlar amb 5 empreses i les empreses poden entrevistar 45 persones que ja han superat un procés de selecció i que, per tant, disposen de les habilitats que necessiten”.

A la Garrotxa, el comerç té un pes molt important. Segons dades de l’Observatori Econòmic, Social i Mediambiental de la Garrotxa de 2017, dóna feina a un 17,4% dels treballadors contractats a la comarca: hi treballen 4.000 persones. A més, ha estat un dels sectors que més ha incrementat en número de treballadors i establiments els darrers anys.

Per més informació podeu contactar amb l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG- Mas les Mates al telèfon 972267812 o bé consultar el web http://ocupacio.dinamig.cat

 
Arxivat a