Manel Fortis presenta la novel·la «El llarg camí» a Sant Joan les Fonts

Basada en fets reals, conta la història d'un un home nascut a Andalusia durant la Guerra Civil, que va venir a Catalunya a fer el servei militar i s’hi va quedar | L'acte tindrà lloc diumenge 22 d'octubre al Castell de Juvinyà

Aquesta serà la cinquena incursió en el món de la novel·la de l'escriptor olotí Manel Fortis.
Aquesta serà la cinquena incursió en el món de la novel·la de l'escriptor olotí Manel Fortis. | @manel.fortis
Redacció
10 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 9:59h
El pròxim diumenge 22 d’octubre a migdia (12:00 h) el Castell de Juvinyà de Sant Joan les Fonts, acollirà la presentació del cinquè llibre de l’escriptor Manel Fortis, que porta per títol El llarg camí (Editorial Oliveras).

La presentació anirà a càrrec de l'editor Josep Oliveras, l'escriptor Joan Llensa i l’autor de llibre, Manel Fortis. Al final de la presentació hi haurà un vermut gentilesa de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts per a tots els assistents.

El llarg camí és una novel·la que explica la història d’en Feliciano, un home nascut a Andalusia durant la Guerra Civil, que va venir a Catalunya a fer el servei militar i s’hi va quedar. Ara, jubilat, viatja sovint amb tren i recorda la seva vida. Us podeu imaginar enamorar-vos en una festa de poble i no poder comunicar-vos ni saber res de l'altra persona fins a la festa de l'any següent? Us podeu imaginar passar gana cada dia? I passar fred? No tenir sabates de recanvi? En Feliciano té 84 anys i sovint agafa el tren per visitar la terra on va néixer, Andalusia, des de la seva terra d'acollida, Catalunya. Mentre fa aquest trajecte, el seu cap viatja en el temps i recorda la infantes, la casa, la família…, alhora que viu amb salut i felicitat la jubilació. Llegir aquest llibre, doncs, serà fer "un llarg camí" en els canvis de la societat en poques dècades. Algunes de les històries semblaran mentida, però totes estan basades en fets reals.

Després de Reyna, Enmig d’enlloc, Can Pistraus i Ànimes negres, aquesta serà la cinquena incursió novel·lística de l'escriptor olotí.
 

Cartell de la presentació el pròxim diumenge 22 d'octubre de la nova novel·la de Manel Fortis.


 
Arxivat a