referèndum

El regidor d'Olot en Comú s'acusa de covard davant l'esbronc a Josep Guix

El parlament del regidor del PSC durant la concentració d'ahir no es va poder escoltar per la reacció en contra de la gernació reunida davant de l'Ajuntament

per Xavier Borràs, Olot, 4 d'octubre de 2017 a les 20:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'esbronc de la gernació reunida davant de l'Ajuntament va fer inoïble el discurs del regidor del PSC, Josep Guix. Foto: Xavier Borràs.


El regidor d'Olot en Comú, Xavier Garcia, ha fet arribar una carta als mitjans de comunicació en què s'acusa de covard per no haver-se posat al costat del regidor Josep Guix –del grup municipal del PSC, que cogoverna a l'Ajuntament amb el PDeCAT– quan ahir, en la multitudinària concentració davant l'edifici consistorial, va rebre un esbronc que va impedir escoltar què volia dir, com ja havia passat el dia abans, en una reacció espontània de la gent davant la tebiesa o inacció dels socialistes, tal com també ha denunciat el grup municipal d'Esquerra Republicana.


Garcia diu que ahir es va trobar "amb una altra violència, aquesta verbal, que ha impedit al regidor del PSC expressar la seva opinió sobre aquests fets" i per bé que entén que "molta gent dolguda i amb els sentiments a flor de pell vulgui expressar-los", creu que "primer s´ha de deixar parlar i després xiular o fer el que es cregui convenient".

Per al regidor dels Comuns, aquest no és el país on vol viure, sinó un "on la discrepància sigui no sols tolerada sinó normal i benvinguda encara que sigui en moments tan difícils. Aquests dies hem vist –continua– com Joan Manel Serrat, Raimon i tantes altres persones respectables elles i també les seves opinions han estat insultats i denigrats".

Finalment, confessa estar avergonyit amb Josep Guix: "Josep, al veure com t’impedien expressar la teva opinió he pensat en posar-me al teu costat per acompanyar-te en aquell moment, no m’he atrevit, t’he deixat sol i estic avergonyit, crec que tenia que haver donat aquest pas independentment del seu cost, et demano disculpes i t’asseguro que no tornarà a passar". 

 

Participació