Un grup de famílies ocupa l'escola El Morrot d'Olot per garantir poder votar l'1-O

Es confirmen cinc ocupacions de centres escolars a la ciutat | També, s'ha creat Assemblea de protecció del referèndum d'Olot, amb suport de tots els grups polítics, entitats i sindicats

Famílies diverses han ocupat l'escola pública El Morrot per protegir el col·legi electoral de cara a la votació de diumenge.
Famílies diverses han ocupat l'escola pública El Morrot per protegir el col·legi electoral de cara a la votació de diumenge. | @AprOlot
29 de setembre del 2017
Actualitzat a les 23:10h
Aquesta moguda tarda de divendres arreu de Catalunya, també té els seus episodis a la capital de la Garrotxa. Efectivament, si a primera hora eren els estudiants que decidien muntar un centre de vigilància electoral a l'IES La Garrotxa durant tot el cap de setmana, fa una hora escassa un grup de famílies ha decidit ocupar l'escola El Morrot (a l'avinguda del Morrot) amb la intenció de protegir el col·legi electoral perquè tothom hi pugui votar durant el referèndum de diumenge.
 D'altra banda, s'ha constituït l'Assemblea de protecció del referèndum d'Olot (Apro), un espai unitari que coordina entitats i partits a favor del referèndum de l'1 d'octubre. L'Apro ja té un compte de Twitter (https://twitter.com/AprOlot) que es recomana seguir per estar al cas en tot moment de tot el que passa abans i durant el referèndum de forma oficial i veraç. S'han adherit a l'Assemblea: ANC, Òmnium, ERC, PDECat, CUP, OeC, Demòcrates, CNT, UGT I CCOO.

Precisament, segons informa l'Apro, es confirmen ocupacions a l'Escola Pla de Dalt, Volcà Bisaroques i l'escola bressol de Sant Pere Màrtir. a més de l'escola El Morrot i l'IES Garrotxa, ja esmentats, centres que són col·legis electorals del referèndum d'aquest diumenge.
 

L'Assemblea de protecció del referèndum d'Olot ha obertun compte a Twitter. Foto: @AprOlot



 
Arxivat a