VÍDEO Els estudiants d'Olot munten el centre de vigilància electoral a l'IES La Garrotxa

Després de decidir, aquesta tarda, no ocupar l'Escola d'Art de la ciutat

Els estudiants han desistit d'ocupar l'Escola d'Art d'Olot.
Els estudiants han desistit d'ocupar l'Escola d'Art d'Olot. | Xavier Borràs
29 de setembre del 2017
Actualitzat el 04 d'octubre a les 9:43h

Un grup estudiants d'Olot ha decidit en assemblea, celebrada aquesta tarda davant de l'Escola d'Art d'Olot, convertir l'IES La Garrotxa, a la carretera de Ridaura, en el centre logístic i de vigilància electoral de la ciutat.

Per bé que a primera hora de la tarda s'havia previst ocupar el claustre de l'Escola d'Art, no ha estat possible fer-ho pel que àngel Rodríguez, del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, ha qualificat d'engany, ja que el director del centre –que l'ha tancat a les tres de la tarda– els ha assegurat que "els municipals obririen a les quatre, cosa que no ha succeït". Tanmateix, vora les cinc han obert la porta les dones de la neteja i tot i l'intent que els estudiants han fet d'entrar-hi, finalment n'han desistit per a no "implicar-les", segons ha manifestat.
 

El grup d'estudiants ha fet l'assemblea davant de la porta de l'Escola d'Art d'Olot. Foto: Xavier Borràs.


Per això, han decidit que a partir de demà a les 10:00 del matí, totes les activitats previstes a l'Escola d'Art es faran igualment a l'IES La Garrotxa, per bé que aquest divendres ja s'hi quedaran a dormir i hi faran activitats diverses.



 
Arxivat a