1 de 10
referèndum

VÍDEO Els estudiants d'Olot munten el centre de vigilància electoral a l'IES La Garrotxa

Després de decidir, aquesta tarda, no ocupar l'Escola d'Art de la ciutat

per Xavier Borràs, Olot | 29 de setembre de 2017 a les 17:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de setembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Un grup estudiants d'Olot ha decidit en assemblea, celebrada aquesta tarda davant de l'Escola d'Art d'Olot, convertir l'IES La Garrotxa, a la carretera de Ridaura, en el centre logístic i de vigilància electoral de la ciutat.


Per bé que a primera hora de la tarda s'havia previst ocupar el claustre de l'Escola d'Art, no ha estat possible fer-ho pel que àngel Rodríguez, del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, ha qualificat d'engany, ja que el director del centre –que l'ha tancat a les tres de la tarda– els ha assegurat que "els municipals obririen a les quatre, cosa que no ha succeït". Tanmateix, vora les cinc han obert la porta les dones de la neteja i tot i l'intent que els estudiants han fet d'entrar-hi, finalment n'han desistit per a no "implicar-les", segons ha manifestat.
 

El grup d'estudiants ha fet l'assemblea davant de la porta de l'Escola d'Art d'Olot. Foto: Xavier Borràs.


Per això, han decidit que a partir de demà a les 10:00 del matí, totes les activitats previstes a l'Escola d'Art es faran igualment a l'IES La Garrotxa, per bé que aquest divendres ja s'hi quedaran a dormir i hi faran activitats diverses. 
Participació