Arriba a Olot el Campus TrcAresta, amb Núria Picas i Jordi Gamito

El Village Aresta, les pistes d'atletismes i Can Bombo seran els escenaris aquest dissabte de trail running

La corredora d'ultres Núria Picas serà al Campus TRC Aresta d'OLot aquest dissabte 30 de setembre.
La corredora d'ultres Núria Picas serà al Campus TRC Aresta d'OLot aquest dissabte 30 de setembre. | Josep Maria Montaner.
Redacció
29 de setembre del 2017
Actualitzat a les 12:47h
Aquest dissabte arriba a Olot, la capital de la Garrotxa, la quarta edició del Trail Running Campus Aresta (TRC Aresta), que comptarà amb la participació de dos grans corredors catalans: Núria Picas i Jordi Gamito, gairebé acabats d'arribar després de la dura UltraPirineu, en què van aconseguir molt bons resultats.

Aquest Campus és una oportunitat per a poder provar material, córrer amb professionals i experts i poder preguntar el que més curiositat us desperti al voltant del món del Trail Running.

L’estructura del programa és el següent:

. test de producte amb les marques punteres del mercat: Salomon, Hoka, LaSportiva, Dynafit; així com els rellotges Spartan de Suunto.
. entrenaments guiats: comptem amb corredors professionals de l’equip Salomon com Eugeni Gil, Oriol Cardona, Nil Cardona, Èric Moya, Marc Pinsach o el metge César Canales.
. Xerrades tècniques i la presentació del documental “Home to Home” de Núria Picas i taula rodona perquè els assistents puguin resoldre dubtes i curiositats

És una jornada GRATUÏTA, oberta a tothom però les places són limitades i cal inscripció prèvia. L’enllaç per a les inscripcions: https://goo.gl/forms/YA1o7JDf9R4C87vE2

Els tres moments en què podeu trobar més ambient són:

08:15 o 09:45: Village Aresta (carrer de Xavier Bolós, 16, Olot) on hi haurà el test de material.
12:00: Pistes d'Atletisme d'Olot, on es farà una sessió d'entrenament conjunta.
16h: Can Bombo (avinguda del Perú, 16, Olot) on se celebraran les xerrades.
 

El Campus TRC Aresta és de franc per a tothom qui hi vulgui participar. Foto: @Absdearesta


 
Arxivat a