Formatge i vermut aquest diumenge de referèndum a Castellfollit de la Roca

L'Ajuntament de Castellfollit de la Roca ha preparat per a l'1 d'octubre una diada popular amb propostes per a tots els públics

Redacció
29 de setembre del 2017
Actualitzat a les 9:35h
Aquest diumenge 1 d'octubre el municipi garrotxí de Castellfollit de la Roca, reconegut arreu per estar situat dalt d'un penya-segat, ha preparat diverses activitats lúdiques i festives per animar la jornada del referèndum, recollides en el que ha batejat com a "Diada Popular".

Durant el matí la plaça Major acollirà un mercat d'elaboradors de formatge artesà i de vermut de Catalunya. Així, es podrà degustar i comprar diferents formatges d'elaboració artesana i del territori, i també diversos vermuts arribats de la mà d'elaboradors de Reus o de l'Empordà, per exemple. Una proposta nova i diferent per fer durant el matí de diumenge.

També, hi haurà una sessió de zumba oberta a tothom, l'actuació del Manelic de Pera i un concurs de pastissos. A les 12.30h tindrà lloc una mega sardana que envoltarà la plaça Major.
A les dues del migdia hi ha previst un dinar de carmanyola i, a la tarda, un taller infantil, un berenar popular, un campionat de futbolí i disco infantil i juvenil, entre altres activitats.

El Club Natació i la Unió Esportiva de Castellfollit, a més, comptaran amb un estand a la plaça i oferiran diferents activitats al llarg de tot el dia.