Mieres obre l'escola tot el cap de setmana del referèndum

A l'Escola Finestres –lloc on es votarà durant diumenge– s'hi farà, també, el ple de l'Ajuntament i les activitats que s'havien previst al centre cívic

Escola de Mieres.
Escola de Mieres. | Martí Albesa.
Redacció
28 de setembre del 2017
Actualitzat el 29 de setembre a les 9:00h
L'Ajuntament de Mieres (Garrotxa) ha fet, conjuntament amb l'Escola, una crida a pares, mares, familiars, exalumnes, mestres, treballadors, veïnes i veïns, i ciutadania en general a gaudir de les activitats que s'organitzaran al llarg del cap de setmana del referèndum a l'Escola Finestres.

A partir d'aquest divendres 29 a les 4 de la tarda l'escola organitza una jornada de convivència, amb què totes les activitats previstes el divendres a la tarda al centre cívic es faran a l'escola en l'horari habitual.

També es trasllada a l'escola la celebració del ple ordinari municipal a les 8 del vespre.

Cal recordar que al CEIP Finestres-Zer Els Volcans diumenge s'hi podrà exercir el dret a vot en el referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre.

L'Ajuntament de Mieres està format per 7 regidors (4 de Vivim Mieres - CUP - PA i 3 de Convergència), l'alcalde és Enric Domènech. També té un Consell de Poble –que no intervindrà en aquesta jornada, ja que es tracta d'un un ple ordinari. El Consell està format pels 7regidors, un representant de cada entitat al municipi, el jutge de pau i dues persones voluntàries del poble, a més dels tècnics necessaris. El consell de poble és l'encarregat dels pressupostos participatius.