El referèndum al Mercat de la Joguina d'Olot dels amics del porc es farà el dia 8

Per bé que estava previst fer-lo coincidir amb el referèndum de l'1-O, els darrers esdeveniments han aconsellat endarrerir-lo una setmana

Els darrers esdeveniment obliguen a endarrerir el referèndum sobre el gigar del porc gegant al pròxim diumenge 8 d'octubre.
Els darrers esdeveniment obliguen a endarrerir el referèndum sobre el gigar del porc gegant al pròxim diumenge 8 d'octubre. | Foto: Anna Serra / Aoapix.
Redacció
28 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:51h
L'Associació d'Olotins Amics del Porc i el Xai (Aoapix), que junt amb l’Institut de Promoció de la Ciutat d’Olot, organitzava el Mercat de la Joguina aquest 1 d'octubre –amb un referèndum en què preguntar a nens i joves d'entre 6 i 16 anys si cal o no treure el cigar del morro del porc gegant–, ha decidit endarrerir-lo una setmana, fins a diumenge 8 d'octubre.

Segons ha fet saber la prenya Aoapix en un comunicat urgent, "vista la previsió del temps però sobretot per les demandes de moltes famílies i per la implicació de molta gent de la penya en un dia que es presenta complicat per a tothom, decidim aplaçar el Mercat de la Joguina, el sorteig de la Gran Rifa, els projectes solidaris i el referèndum del puro del Porc per a diumenge dia 8 d'octubre".

L'associació volia que fos un dia sense complicacions i pensaven que ho podrien fer seguir tot però, veient la situació i les demandes, prefereixen prendre aquesta decisió de darrera hora, tot demanant disculpes "a tothom però sobretot a la mainada".
Arxivat a