Un equip de la Garrotxa guanya la Copa Cheerleading & Dance

L'equip, resident a Sant Joan les Fonts, ho aconseguí el passat diumenge 24 de setembre a Barcelona, dins les activitats de l’Arnold Classic Europe

L'equip de nois i noies residents a Sant Joan les Fonts es va proclamar campió de Cheerleading & Dance.
L'equip de nois i noies residents a Sant Joan les Fonts es va proclamar campió de Cheerleading & Dance. | @santjoanfontsaj
Redacció
27 de setembre del 2017
Actualitzat a les 12:29h
L’equip d’animadors i animadores de la Garrotxa Dracs Cheer & Dance, residents a Sant Joan les Fonts han guanyat la copa internacional de Cheerleading & Dance, celebrada el passat diumenge 24 de setembre a Barcelona, dins les activitats de l’Arnold Classic Europe.

Aquest esdeveniment multiesportiu més gran d’Europa, amb més de 40 disciplines, reuneix les principals empreses del sector del fitness. La seva consolidació any rere any fa que l’Arnold Classic Europe ja s’hagi convertit en un referent tant per als amants de l’esport en general com per a les empreses del sector del fitness, equips d’entrenament, roba i alimentació o  acadèmies i centres esportius.           

El grup d’animadors i animadores Dracs Cheerleading and Dance de la Garrotxa ja porta més de 8 anys en actiu i aquest 2017 s'han proclamat campions internacionals de Cheer Dance en la modalitat de Pom Poms, després d’haver obtingut diversos reconeixements estatals al llarg del 2016, entre els quals la menció especial per la participació a l’Open Barcelona Cheerleading en la modalitat de “Dance pomps”, subcampions de Catalunya de modalitat “Dance Pomps” i campions absoluts de Cheerleading Dance en “Pomps”.           

Vilma Flores, entrenadora i coreògrafa de l'equip, destaca l’orgull i la il·lusió que els ha fet poder actuar en aquest gran esdeveniment esportiu i, a més a més, guanyar el títol de campions internacionals.

Cal destacar que és un dels pocs grups mixts d’Europa, així que des de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts consideren un honor tenir al municipi un dels únics grups de cheerleading on  poden participar tant nois com noies al mateix equip.

Els “Dracs” assagen al local de la Cooperativa de la Canya cada dijous i divendres de 18h a 20h. És un esport on poden participar nens i nenes des dels 6 fins als 27 anys i estan oberts a rebre més balladors i balladores.