Olot es va sumar amb èxit aquest diumenge a la Marató per la Democràcia

Tot i la manca de temps per organitzar-ho, la Marató per la Democràcia fou tot un èxit de participació aquest diumenge a Olot,
Tot i la manca de temps per organitzar-ho, la Marató per la Democràcia fou tot un èxit de participació aquest diumenge a Olot, | @GarrotxaPelSi.
Redacció
25 de setembre del 2017
Actualitzat a les 15:24h


Una bona part de la ciutadania olotina va gosar participar aquest diumenge en la Marató per la Democràcia que es feia arreu del país per reclamar el dret a poder votar i per condemnar les últimes actuacions del govern espanyol. Tot i la manca de temps, les entitats van respondre molt positivament en l'organització dels actes.

La manifestació en clau festiva i amb presència de moltes i diverses entitats va omplir el Firal d’Olot amb faràndula, música, unitat i sobretot, a falta de 7 dies, una data al cap de tots els assistents: l’1 d’octubre.

Per bé que el compte enrere per al referèndum de l'1 d’octubre s'inicia aquesta darrera setmana amb moltes incògnites –i amb el govern espanyol que fa el possible per aturar-lo–, les entitats, grups i associacions aplegats a la plataforma Garrotxa pel Sí s'han multiplicat per tota la geografia comarcal durant el cap de setmana per reivindicar el dret a vot.

 
Arxivat a