Arriba la Gala de les Preses fins al 15 d’octubre, amb Txarango i els Tortellinis

Txarango hi presentarà el nou disc «El cor de la Terra» | Els Tortellinis, Dj. Kurba, l'Orquestra Maravella o la discolight per als més menuts completen, entre d'altres, un atapeït programa de festa major

Com és tradicional, les sardanes també formaran part dels actes de la Gala d'enguany.
Com és tradicional, les sardanes també formaran part dels actes de la Gala d'enguany. | ALP.
Redacció
10 d'octubre del 2017
Actualitzat el 12 d'octubre a les 10:51h
La comissió de festes ja té a punt  el nou programa de la Gala de les Preses. Enguany se celebrarà de l’11 al 15 d’octubre. En la festa major de les Preses es podrà veure el grup Txarango –amb les entrades en línia ja exhaurides–que presentarà el seu nou disc el Cor de la Terra, en què hi ha col·laborat Manu Chao o Pau Donés entre altres. Completaran el concert el grup garrotxí els Tortellinis i el Dj. Kurba. Un any més oferirà un bon concert de Festa Major la gran orquestra internacional Maravella –que també tocarà les sardanes dijous a la tarda– i es continuarà organitzant la discolight per a nens i nenes de 10 a 14 anys.
 
A banda del cartell musical, la Festa Major d’enguany incorpora novetats atractives com la inauguració del Bike Parc, amb una pedalada popular, i una gran festa Holy. Continua el participatiu sopar popular i les grans cercaviles que ofereixen durant el dia de festa major els gegants, calabutins i la granota. El futbol, les sardanes, l'animació infantil i la fireta –una activitat destinada a tots els nens i nenes perquè es puguin divertir a jugar i a vendre les seves manualitats–, formen part del programa d’activitats.  

Dies abans de començar la Festa Major, concretament el dia 7 d’octubre  a les 7 de la tarda, es farà la inauguració de l’exposició de les darreres obres de Miquel Duran i seguidament s’oferirà un concert de música a càrrec d’Anna Planellas (piano i veu), Lluís Grèbol (violí) i Marc Romero (piano). I després de la Gala, el dia 22 d’octubre –per primera vegada–, s’ha organitzat la primera cursa de la dona, una marxa solidària pel càncer de mama amb un recorregut de 5 quilòmetres.

Vegeu el programa de les festes en aquest vincle.



 
Arxivat a