L'acte unitari a Olot pel «sí» aplega centenars de persones a l'Hospici

Hi han intervingut, per les entitats, Anna Arqué, Blanca de Llobet, Jordi Sánchez, Montse Sánchez, i, pels partits, Antoni Castellà, Míriam Nogueras, Jordi Orobitg i Natàlia Sánchez

Un aspecte de l'acte que es desenvolupa en aquests moments a l'Hospici pel
Un aspecte de l'acte que es desenvolupa en aquests moments a l'Hospici pel | Foto: Martí Albesa
Redacció
15 de setembre del 2017
Actualitzat el 16 de setembre a les 10:41h
Centenars de persones s''han aplegat aquest vespre a l'Hospici d'Olot per seguir els oradors de l'acte que ha organitzat la plataforma unitària Garrotxa pel Sí i que s'ha iniciat a dos quarts de vuit del vespre.

Entre d'altres oradors hi han intervingut per Estelada 2014, Anna Arqué; per Òmnium Cultural, Blanca de Llobet; per l’ANC, el seu president Jordi Sánchez, i per Súmate, la seva presidenta Montse Sánchez. Pel que fa als partits, hi participaran Antoni Castellà, de Demòcrates, Míriam Nogueras, del PDeCAT; Jordi Orobitg, d’ERC i Natàlia Sánchez, de la CUP.

L’objectiu de l’acte és promoure la participació al referèndum, però, i sobretot, fer que el sí sigui majoritari a la Garrotxa i arreu de Catalunya. L’acte forma part de la campanya unitària de totes les entitats i partits independentistes de Catalunya, sota el lema "Hola, República".
Arxivat a