​Un home de 70 anys farà el camí de Sant Jaume des d’Olot a canvi de joguines per a infants

En total recorrerà 1.300 quilòmetres en bicicleta dins la campanya de Creu Roja «Quilòmetres de felicitat» | En els primers trams l’acompanyarà l’actor Raül Gómez, abanderat de la iniciativa

Fernando amb Raúl Gómez a la ciutat d'Olot
Fernando amb Raúl Gómez a la ciutat d'Olot | Creu Roja
NacióGarrotxa
04 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:32h
Fernando Moreno, de 70 anys, recorrerà el Camí de Sant Jaume des d’Olot per ajudar als infants amb pocs recursos. La iniciativa solidària consisteix a entregar una joguina per quilòmetre a la Creu Roja. Moreno en farà un total de 1.300 i convertirà aquesta xifra en joguines per a l’entitat. 

“Després de 20 anys sense agafar la bicicleta serà dur, però les cames cada vegada van millor i els meus néts em donen moltes forces. Faig això per tots els nens i nenes que no tenen una joguina”, assegura el ciclista. Moreno s’ha endinsat en una campanya conjunta entre l’empresa de manteniment de vehicles Euromaster i la Creu Roja que té com a objectiu ajudar els infants desafavorits. 
 

Presentació de la iniciativa Foto: Creu Roja


En un recorregut d'uns 20 dies de durada, Moreno passarà per localitats com Logronyo, Burgos o Lleó fins a arribar a la mítica plaça de l'Obradoiro a Santiago. En total, 1.300 quilòmetres que, amb la seva gran il·lusió i motivació, afegirà al comptador.

Raúl Gómez, actor i presentador, acompanyarà Fernando Moreno en els primers quilòmetres de l’aventura. Gómez és l’abanderat de la campanya i una de les figures que més hi suma amb el seu programa Maraton Man. "Fernando és un lluitador i una gran persona. Gent així contagia ganes d'entrenar i superar-se cada dia. La seva història és molt bonica i estic segur que aconseguirà arribar a la destinació i donar totes aquestes joguines", diu el presentador. 

Al web www.kmsdefelicidad.com es podrà seguir un diari de ruta amb el qual Fernando ens explicarà les seves sensacions i anècdotes de cada etapa. Amb l'arribada a Santiago es confirmarà la quantitat final de joguines que haurà aconseguit amb el seu esforç i sacrifici i se sumaran a un marcador que espera repartir molts somriures a finals d'aquest any 2017.
Arxivat a