Traca final de Festes amb correfoc, Norantada, Ramon Mirabet i La Iaia

Consulta tota la programació musical d’aquest dissabte 9 a Olot

El correfoc acabarà amb un espectacle a la plaça de braus
El correfoc acabarà amb un espectacle a la plaça de braus | Adrià Bosch
Redacció NacióGarrotxa
09 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:24h
Les Festes del Tura 2017 arriben a la seva última nit amb una traca final per a tots els gustos. Coincidint amb dissabte, s’espera que sigui la nit amb més presència de gent pels carrers de la ciutat. Els més atrevits poden encetar-la amb el correfoc que començarà a les 22.30 h a la plaça Campdenmàs. L’acte organitzat per Pim Pam Pum Foc transcorrerà pels carrers Esgleiers i Macarnau fins arribar a la plaça de Braus a les 23.45 h on es representarà l’espectacle Santa Joana dels Escorxadors.
 
El públic que surti del correfoc es trobarà al Firal amb La Norantada ja en marxa. La música dels anys 90 començarà a sonar al passeig olotí a partir de les 23.30 h amb les tradicionals síndries per aquells que arriben primer.

 
 
A les 12 de la nit, arriba un dels altres plats forts de les Festes. Ramon Mirabet saltarà a l’escenari de la plaça Major amb la seva guitarra i el repertori dels seus dos discos publicats. Mirabet va ser l’autor de la cançó d’Estrella Damm de l’any passat anomenada Those little things.
 
També a la mitjanit, a la plaça Campdenmàs, hi haurà l’actuació de Flamingo Tours, un conjunt de rhythm’n’blues i soul que acaba de publicar el seu primer disc de llarga durada Right on Time. El grup és liderat per Myriam Swanson, coneguda per haver estat la veu de Mambo Jambo a les sessions del Taboo Burlesque Nights de la Sala Apolo de Barcelona.
 
 

L’últim concert de les Festes del Tura serà a càrrec de La Iaia, que actuarà a les 2 h a la plaça Major. El grup osonenc aposta pels sons indie anglosaxons i es presenta com una proposta electrònica i fantasiosa.

Les nits de festes s’acabaran al Firal amb DJ Kram i discjòqueis convidats de diferents locals nocturns de la ciutat. D’aquesta manera es tancaran quatre nits de concerts, espectacles i tot tipus d’actes on han participat milers de persones. 
 

Consulta tota la programació de les Festes del Tura 2017