Doctor Prats, Roba Estesa i Absentes, protagonistes de la tercera nit de festes

Consulta tota la programació musical d’aquest divendres 8 a Olot

Doctor Prats és un dels concerts estrella de les Festes del Tura 2017
Doctor Prats és un dels concerts estrella de les Festes del Tura 2017 | Doctor Prats
Redacció NacióGarrotxa
08 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:21h
La tercera nit de Festes del Tura tindrà un clar plat fort: Doctor Prats. El grup de Terrassa actuarà a les 2 de la nit al Firal. És un dels grups que més han sonat aquest estiu i que arribarà a Olot amb el seu últim disc Aham Sigah que farà ballar tot el passeig olotí amb ritmes de reggae, ska, rumba i samba. 

 

Dues hores abans (24 h), Roba Estesa també aterrarà al Firal. Les sis integrants omplen les seves cançons amb reivindicacions feministes i contra les rutines consumistes. El grup, cada vegada més conegut, oferirà a Olot els temes del seu últim disc Descalces.

 

També a les 12 de la nit, a la plaça Major, tindrà lloc el ball de Festa Major amb l’Orquestra Montgrins i a la plaça Campdenmàs saltarà a l’escenari el grup Ljubiana & The Seawolf

A les 2 h, la plaça Campdenmàs acollirà una de les veus més convincents de l’escena de música negra nacional: Aurora & The Betrayers. La cantant Aurora Garcia se situa entre el soul i el folk americà. 

 

Per últim, la tercera nit de festes es tancarà al Firal amb el concert d’Absentes. Amb vuit anys de trajectòria el grup segueix reinventant la música tradicional amb estils moderns. 
 

Consulta tota la programació de les Festes del Tura 2017

Arxivat a