Més de 150 activitats en la nova programació cultural de tardor d’Olot

Inclou arts escèniques, música i propostes museístiques per gaudir fins al desembre a la ciutat | La portada del programa és obra d’Adnaloi Vila i convida a “mullar-nos per la cultura”

Presentació de l'agenda
Presentació de l'agenda | Olot Cultura
NacióGarrotxa
04 de setembre del 2017
Actualitzat a les 9:46h
Olot ja ha posat en marxa la programació cultural que omplirà la ciutat amb més de 150 activitats fins al desembre. Hi ha tot tipus de propostes: arts escèniques, música o iniciatives museístiques. La fotografia de portada de l’agenda Olot Cultura és obra d’Adnaloi Vila, amb la qual ens convida a mullar-nos, a sortir de la rutina i a participar de la cultura.

Arts escèniques

La programació en aquest àmbit fa una mirada internacional amb la presència d’espectacles de dos dels dramaturgs més importants del moment: Art, de Yasmina Rezza, i Boscos i Un obús al cor de Wajdi Mouawad. Per altra banda, Olot acollirà l’estrena de la Producció Nacional de Dansa: L’estol, de Roser López Espinosa i Many de Thomas Noone, que després girarà pels divuit teatres catalans que han produït la proposta juntament amb el Mercat de les Flors. I, per Nadal, el Teatre Principal rebrà l’espectacle Mur, una proposta inclusiva amb la participació de la companyia Circ Bombeta integrada per artistes amb algun tipus de discapacitat.

Espectacles musicals

Aquí hi trobem molts estils, formats i temàtiques i amb la presència d’artistes consolidats. Actuaran durant la tardor, Lídia Pujol (presentarà un espectacle basat en el Llibre Vermell de
Montserrat); el Cantabile Cor de Cambra (Stabat Mater, de Karl Jenkins); Dàmaris Gelabert (concert familiar per Sant Lluc); El Petit de Cal Eril (presentació del disc La força); Paco Candela (una de les primeres espases del flamenc); Marina Rossell (que presentarà clàssics i cançons de resistència); Andrea Motis i Wallace Roney (dos grans trompetistes que actuaran dins el cicle Jazz Olot) i l’Orquestra Simfònica del Vallès (oferirà el concert de Nadal amb l’espectacle Festival de valsos i danses).

Activitats als museus

Els Museus d’Olot presenten per aquesta tardor una programació variada. Ho faran a través de l’exposició “Creences i religions. Llibertat, diversitat i conflicte”, una mostra dedicada a Josep Clarà, una exposició de Ramon Planas, que organitza Àmbit Sant Lluc, la mostra “Llopart”, en què 40 artistes presenten obres inspirades en el llop, i una exposició fotogràfica que mostrarà els insectes més petits que viuen en l’entorn de la Moixina.

Les entrades per als espectacles de pagament ja estan a la venda, i es poden comprar a través d’internet a www.olotcultura.cat o bé de forma presencial a la taquilla del Teatre i a Can Tricheria.
 

Portada de l'agenda d'Olot Cultura Foto: Olot Cultura

Arxivat a