Turinada, Gertrudis i Imperial State Electric, els imperdibles de la segona nit de festes

Consulta tota la programació musical d’aquest dijous 7 a Olot

Redacció NacióGarrotxa
07 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:07h
Aquesta nit les Festes del Tura viuran un dels actes més participatius. La Turinada eclipsarà la segona nit de Festa Major amb música, tambors i aigua pels carrers del centre de la capital de la Garrotxa. Enguany, el recorregut de l’acte ha estat modificat per raons de seguretat: començarà a les 00.15 h a la Plaça del Carme i seguirà per la ronda i carrer Sant Bernat, carrer Esgleiers, passarà per davant les escales de Sant Esteve i finalitzarà a la plaça del Mig.

Com a novetat, també s’ha modificat el Ball de l’Hora, que passarà a celebrar-se una hora abans de la Turinada. A les 23 h el carrer Baix del Tura viurà la vint-i-setena edició d'un acte estrella de Festes amb les cançons que han marcat l’últim any. En acabar la Turinada, començarà la Festa del Barret, a les 2 de la nit a la plaça del Mig.
 
 

A la mateixa hora que la Turinada, a la plaça Campdenmàs, actuaré Imperal State Electric. El grup suec de rock fa parada a Olot en la seva gira per l’estat espanyol. La seva actuació és d’alta energia i de pur sentiment rock’n’roll.
 
També a les 12 h, al Firal hi sonarà el Último de la Fila en un concert d’homenatge al grup espanyol. Serà a càrrec de la banda Insurrección que amb un ampli repertori tornaran a fer cantar, ballar i gaudir dels èxits de Manolo García i Quimi Portet.
 
Gertrudis sonarà a la plaça Major i The Police al Firal

 

A les 2 de la nit, el grup de la Garriga pujarà a l’escenari de la plaça Major per seduir al públic amb la seva rumba catalana. Gertrudis se situa entre la rumba, el reggae, cúmbia i ritmes de l’est.
 
A la mateixa hora, a la plaça Campdenmàs hi haurà el concert de Marion Harper, comparada per alguns amb els Chvrches o Gossip i amb un estil farcit de melodies i ritmes anglosaxons. I al Firal, tindrà lloc l’actuació de Synchronicity, el segon grup d’atributs de la nit. La banda reproduiran les cançons de The Police

 

Consulta tota la programació de les Festes del Tura 2017